En andra chans - jojo moyes

Utgivningsdatum: 2018-03-15
Antal sidor: 480 st
Serie: Livet efter dig, del 3

Handling: Louisa Clark kommer till New York, redo att börja ett nytt liv och säker på att hon kan omfamna det nya äventyret och hålla förhållandet med Ambulans-Sam levande trots de tusentals mil som skiljer dem åt. Hon kastas in i den superrika familjen Gopniks värld: Leonard och hans mycket yngre andra hustru, Agnes, samt en oändlig räcka personal och löst folk. Lou är fast besluten att få ut mesta möjliga av upplevelsen, och kastar sig in i sitt jobb och New York-livet i den priviligierade världen.

Innan hon förstått vad som hände, beblandar sig Lou med New Yorks absoluta societet, där hon träffar Joshua Ryan, en man som bär med sig en viskning av hennes för förflutna. Lou försöker hålla ihop sina båda världar, och känner att hon måste hålla hemligheter inte bara sina egna som kan orsaka katastrofala förändringar i hennes liv. Och när allt ställs på sin spets måste hon fråga sig: Vem är Louisa Clark? Och hur stillar man ett hjärta som bor på två platser?

Kommentar: ’En andra chans’ är den avslutande delen i trilogin om Louisa Clark. Första boken ’Livet efter dig’ fick mig att tappa hakan. Den var SÅ bra och sitter fortfarande fast i mitt minne. Del två ’Arvet efter dig’ var en bra uppföljare som slog hål på mina fördomar om att en bra uppföljare skulle bli svår att lyckas med. Nu har Moyes gjort det igen och levererat en bra bok. ’En andra chans’ är en perfekt avslutning på trilogin. Man får följa Lou i hennes nya vardag fyllt med utmaningar och saker att upptäcka. Det är relationer som går upp och ner, stark kärlek, ogenomtänkta val och en hel drös känslor som man kan relatera till. Precis som jag tidigare sagt så har Jojo Moyes något visst med sitt sätt att skriva och förmedla - man sitter ena stunden med ett leende på läpparna för att i nästa känna hur klumpen i halsen växer.

Betyg: 4/5

Boken finns att köpa hos: Bokus & Adlibris

Böcker som jag läst tidigare av samma författare: Sista brevet från din älskade ,Livet efter digArvet efter dig

Gillar

Kommentarer

Annaasvensson
Annaasvensson,
åh måste läsa 😍😍
nouw.com/annaasvensson