Känner mig inte jättesugen på att sätta upp mål inför 2018 när det gäller läsningen. Är rädd för att det ska sätta press och ta bort det roliga/avslappnande. Men någonstans i huvudet cirkulerar iallafall dessa fyra punkter:

  • Läsa minst lika många böcker som förra året
  • Läsa flera stycken recex
  • Beta av flera hyllvärmare
  • Försöka att läsa de böcker jag har innan jag köper nya. Men om jag köper så ska det försöka göras på second hand.

hur tänker ni kring mål/löften inför 2018?


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

min bokinstagram firade 1 år // vi tipsade tillsammans om böcker inför sommaren (mina tips syns på bilden) // jag var på utlandssemester & läste flera böcker

jag såg mitt första "beach library", tyvärr var det stängt // fick hem tre fina recex // åt överdrivna mängder jordgubbar och hittade 'Herkulesserien' som nu är en favorit

Camilla Läckberg släppte äntligen 'Häxan' // året rullade mot sitt slut och det var julstämning som stod i fokus (och lite läsning) // avslutade året med knappt någon läsning alls men 3 nya fina bokmärken

Förutom detta så har jag fått ta del av 8 fina recex under året, läst 19 böcker, uppnått över 1000 följare på min bokinstgram, läst flera böcker som varit ruskigt bra, hittat många nya fina konton att följa på instagram och sist men absolut inte minst fått så härliga kommentarer och tillrop från er. Är så roligt att ni följer, kommenterar, tycker till, tipsar och skriver. Allt som allt så har året varit bra, trots minskad lästid på grund av studier.

Hur som helst, tack för alla fina recex, tack för alla erbjudanden och förfrågningar och tack för att ni följer❤ Nu siktar vi mot ett minst lika bra 2018!

Likes

Comments

Handling: Sofia Bauman försöker skapa sig ett nytt liv efter att ha levt i sekten ViaTerras våld i två år. Men vägen tillbaka blir svårare än hon trott. Hon möts av fördomar, misstänksamhet och plågas av mardrömmar. Inom henne växer ett begär av vedergällning.

Sektledaren Franz Oswald väntar på rättegång, men han är varken orolig eller ångerfull. Med hjälp av sin advokat börjar han väva ett inflytelserikt kontaktnät som sträcker sig långt utanför fängelsets grå väggar. Han mål? Att kunna hämnas på Sofia.

Kommentar: 'Sekten som återuppstod' är fortsättningen på 'Sekten på Dimön' av Mariette Lindstein.

Intressant inblick i hur det kan vara för en person som valt att avsluta sektlivet och gå vidare. Hur man trots avstamp fortfarande påverkas av det förflutna och hur oacceptabelt det är att lämna på eget bevåg. Boken är välskriven, spännande, rapp och onödiga fragment är bortplockade. Persongalleriet har fått ett djup och många karaktärer har blivit mer levande. Det känns som Lindsteins skrivande har utvecklats på flera plan till det bättre sedan föregående bok. Jag blir givetvis nyfiken på nästa del om sekten på Dimön - ’Sektens barn’ och vad den kan innehålla.

Betyg: 4/5

Boken finns att köpa hos: Bokus & Adlibris

Böcker som jag läst tidigare av samma författare: Sekten på Dimön

Likes

Comments