Header

Träna ben, det vet ni alla redan om vid detta laget är bland det roligaste men även jobbigaste jag vet.

Om ni hade frågat mig för drygt ett år sedan hade jag svarat "livrädd, hatar att köra ben". Tills nu för bara några månader sedan fann jag lyckan i att träna ben. DET är NICE att få känna hela gluteus maximus jobba och krampa efter övning efter övning. Det är NICE nr 2 att se röven växa och bli stor? Rumpa är alltså jävligt snyggt.  Tycker ni inte det? 

I alla fall, till dagens pass som jag körde med min lilla Hanne. VÅR PT på gymmet i Ulricehamn, som för övrigt är grym (!!!!!!). Det var ett helt galet pass. Vi nöta och kötta som aldrig förr. Det tog typ aldrig slut???

Så här såg vårt brutala benpass ut (hehe, eller vad säger du Hanne?)

Böj - börjar alltid med böj

1 set 20 kg uppvärmning

1 set 50 kg

1 set 60 kg

1 set 70 kg

1 set 90 kg

2 set 100 kg - PB!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATTAR NI MIN LYCKA?!?!?!?!?!?! Tack Hanne för puschen!!!

1 set 80 kg

1 set 50 kg

1 set 30 kg

Glute Kickbaks i maskin (bild) superset yttre lårpress

12 reps på varje övning 4 set

Stående legcurl superset insida lårpress

12 reps på varje övning 5 set

Hip thrusters superset bulgariska utfall

15 reps på första övningen sedan andra 10 reps på varje ben 4 set

Stela enbens marklyft i smith superset stela marklyft med hantlar och ett "gung"

10 reps i smith och 10 med hantlarna 3 set

Resultat av träningen:

Slutkörda, trötta, orkade ej gå, svett typ.

Bästa Hanne! Kul att det inte ens syns hur svettiga vi var. Ett försök över visa hur svettig jag var, dock väldigt svårt. 

Mina lår börjar växa och bli stora, jag älskar det. Dock en bra bit kvar!!!!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu kör vi på veckans andra benpass. Imorgon har jag vilodag - underbart!


Likes

CommentsBrukar vanligtvis ha CX på torsdag morgonen. Dock var det ingen som kom. Tog då istället vara på tiden och körde lite cardio.

55 minuter, 20 min cross, 20 min löpband och 15 min cykel. Efter det satt min chokladgröt perfekt. Mums! Och självklart lite vattenmelon hehe.

Nu laddar jag upp inför veckans ryggpass. Idag blir det inga marklyft. Det blev inga förra veckan heller, eller veckan innan det. Skärpning! Men kanske kör ett marklyftspass på söndag?? Tror det får bli så, hihi. Är inte så sugen på det? Och träning ska vara kul haha.

Ska även fixa lite hemma inför jobbet idag så kan inte vara borta hur länge som helst.

Näääää nu ska jag dra puss och kram skumbanan.

Likes

CommentsDagens pass gick bra, bra, bra, bra. Ja ni fattar. Shit, i slutet orkade jag verkligen inte de sista. Hur nice är inte det då? Ett svar på att träningen gav något.

Körde på med en hel del pressar och några magövningar för att "vila" axlarna. Hehe.

Sen när jag gick hem fick jag för mig att köpa en vattenmelon som vägde 4,5 kilo. Och varför inte då också köpa 3 kvarg och 1 kilo grönsaker när jag ändå är igång liksom? Den promenaden hem var bland de jobbigaste, haha!

Väl hemma sprang jag in i duschen för att sedan hinna till jobbet.

Likes

Comments
Hehehe bästa frukosten, är äntligen tillbaka till min grötfrulle. Love u gröten. Givetvis med chokladprotein i, annars hade de inte funkat.

Ligger och tar det lugnt i soffan och laddar inför gym om 1h. Börjar jobba redan vid 12.30 och innan det ska jag träna och laga mat. Ingen sovmorgon här inte!

Men vänner, vi hörs senare. Puss.

Likes

CommentsBenpass numero uno done. Började givetvis med böj eftersom det är böjens år, hihi. En riktig bra böjfest;

1 set 20 kg
2 set 50 kg
2 set 70 kg
2 set 80 kg
1 set 60 kg
1 set 30 kg

Sen fortsatte passet med;

- Legcurl superset yttre lårpress 5 set
- Sumosquats 4 set
- Hip superset boll för rumpa 4 set
- Stela enbens marklyft i smith superset stelamarklyft med hantlar 3 set


Efter det var jag trött men jag hade lite energi kvar. Körde då;

- Sidehops
- Skidhopp
- Knäböjshopp upp på bräda

Till sist för att pumpa ut körde jag sneda utfall med "pump". Heeeeeelt slut(a) och genomsvettig(a). Vi körde inte ihop men var minst lika trötta.

Likes

Comments

Dricker kaffe och taggar benpass med fokus rööööööööv!!! Hihi, ska bli så nice. Hoppas jag är riktigt effektiv och hinner med en promenad i eftermiddag innan jöbbet också. Jobbar kväll, 16-22 idag. Passet kommer komma upp senare på bloggen! 

Hade tänkt gå upp tidigt idag, bad min lillebror väcka mig vid halv 8 till och med. Gjorde han det?!? NEJ, vaknade asstressad för att jag hade räknat med att vakna vid halv 8. Aja, bara att ta det med en nypa salt och göra det bästa av situationen. NU ben!!! PUSS.


Likes

CommentsIgår körde jag rygg, i heta mjukis byxor. Vad tänkte jag med? Eeeeeeh inget. Självklart visste jag om att jag skulle svettas. Jaaaja. Nice med rövsvett, så mysigt.

Passet gick i alla fall bra. Dock är de fasen inte roligt och se hur min rygg bara mer och mer försvinner ju mer jag lägger på mig. Haha, missförstå mig inte nu. Jag vill bli stakare och större. Och med det kommer också mat. Dock är det nice att se muskler som jag gjorde på min diet.


Så såg jag ut under diet utan att spänna mig. Ja. Det har hänt lite men de får man ta.

Nu sitter jag och övar CX på gymmet. Ska snart dra igång med mitt bröst/biceps pass.

Kör två klasser ikväll. Nämligen CX och sedan Walking. Därefter ska jag ta de LUGNT. Jobbar sedan varje dag denna vecka. Men jag gillar det. Förra veckan jobbade jag typ inget, kanske 4 dagar? OCH då var jag rastlös. Sov bort dagarna och så. Fan jag hatar att sitta still. Vill jobba och träna haha.

Nej, nu ska jag fortsätta. Idag drar jag även igång med 30 dagar diet. Japp, igen. Ätit massa skit nu på sistone och kommit till den punkten där jag inte trivs i min egna kropp. Skärpning nu ska jag inte äta gordisk, kakor, chips och skitmat. Riktigt mat som kyckling (i love u) och ris. Uppdatering varje vecka. Kanske skriver ut vikten??? Vet inte än!! Får se.

Likes

CommentsBild från benpasset där jag avslutade de hela med tre plyo övningar. Haha fick pump och var därför tvungen att ta kort. Plyo och jag börjar mer och mer bli vänner med varandra. Brukar avsluta några pass i veckan med 3 övningar bara för att få pulsen att stiga. Det blir oftast på benpassen och ryggpasset. Kanske något mer om jag orkar och vill.Mycket medveten om att jag inte har någon biceps men spänner bara för att jag önskar det fanns någon där. Hahaha! Bilden är ifrån när jag körde axlar i lördags - dötrött. Efter 3h sömn och jobb. Men jag genomförde passet med ett leende på läpparna.

Jag har jobbat och mått lite dåligt. På väg att bli sjuk??? Vilket absolut inte får hända nu när "gymsäsongen" drar igång. Har drygt 4-5 klasser i veckan och jag har inte råd med att bli sjuk.

I alla fall har ni haft en bra helg? Det har jag.

Likes

Comments