Header

Godmorgon onsdag! Inte lika snabb på crossen idag som igår. Hehe! Men ändå jobbigt, och svettigt vill jag lova er. Hanne gjorde mig sällskap så 50 minuter var väldigt lätta.

Formen, ja den tar sig. Sakta men säkert. Det är nu 8 veckor kvar och jag är mer ÄN TAGGAD!! Asså hela vägen in i mål. Ska bli riktigt kul och se vad de kommande veckorna kan ge.

Nu möte med coach. Hörs sen! Puss.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har nu sen i onsdags, snart en vecka, haft träningsvärk i mina ben. Den var inte över i söndags och idag tisdag gick jag på ben igen. Ja, de gör ont. Men smärta är bara tillfälligt. Inget annat! Haha, fick med mig underbara Lina idag. Eller hon hade inget annat val, hahaha. Efteråt blev det 45 min på bandet.

Mycket cardio, men allt för att toppa formen! Hehe.

Övade sen lite posering. Martina stod bredvid för att avgöra vilka/vilken position som framhäver min fysik bäst. Imorgon ska jag till coachen för ett möte. Förhoppningsvis ändring i kosten.

Min sista måltid! Ägg och grönsaker. Mm, älskar paprika! SÅ GOTT.

Nej nu ska jag sova! PUSS.

Likes

Comments

Mellis nr 2, keso och gurka med lite krydda över. Mums!

Likes

Comments

Cardioqueen, shit. Idag var de tufft och riktigt svettigt. Hehe men har man två byxor och två tröjor på sig så kan man ju inte förvänta sig något annat heller. Haha efter 20 min så åkte tjocktröjan av, trodde jag skulle svimma typ. Så varmt! Sen så rullade allt på helt vanligt. 50 minuter senare. Trött i kroppen och i huvudet. Värt? JA!

Nu har jag ätit frukost och tagit mellis nr 1. Ska hoppa in i duschen för att sen ta på mig promenad kläder! Ska möta upp Martina för en liten vandringstur i Ulricehamn. Har lite ärenden jag behöver genomföra hehe. Sen ska jag träna ben senare i eftermiddag. Fokus: rumpa och baksida som vanligt.

Har sån shopping abstinens så ni anar inte. Dock åker jag till Stockholm på fredag så tänkte jag slösar mina pengar där! Haha.

Bara för jag var så diem igår så shoppade jag lite också. Två paket är påväg hem till mig. Visar er senare när jag får dem. Måste ha de på torsdag senast dock! Nu duscha. PUSS.

Likes

Comments

Och här har jag legat sedan kl halv ett. Min mage är kaos. Mår illa men de går inte att göra något åt det. Ofrivilligt vilodag idag. Men imorgon är jag back!

Nu ska jag väl fortsätta med de jag gjort sen jag åkte hem från jobbet - vila. Haha. Fy tusan va tråkigt.

Likes

Comments

Och så efter 50 minuter var jag genomsvettig och nöjd.

Så! Frukosten i magen, och jag befinner mig nu på jobbet.

Dricker dagens första kopp kaffe, och ja. Behöver jag ens nämna att den smaka dröm? Hehe.

Likes

Comments

Tråkigt väder resulterade att jag åkte ner till gymmet. 50 minuter på crosstrainern ska avhandlas och 5 min är nu gjorda. Haha! Keep on going.

Och så med denna låt kan de inte bli fel. NU - trampa! Hörs sen. Puss

Likes

Comments

Morgonrundan i sin vanliga ordning. Ack så skönt, och jäklar vilket tempo jag hade dig. Svetten rann efter 20 min, gött. Sen kan jag heller inte påstå att träningsvärken från gårdagens pass gjorde saken bättre. Men vad gör de? Traska på ändå! Lika bra.

Lika fint som vanligt. Känns verkligen att våren är påväg.

Imorgon ska jag ej jobba. Utan ska åka till läkaren och kolla lite saker. Därefter ska jag träna tror jag.

Jobbar sen lördagen på Klockmaster. Mysigt!

Nu ska jag åka till jobbet! PUSS.

Likes

Comments

Ben var det idag, och behöver jag ens säga att imorgon lär de kännas? Njaaaa. Knappast. Här har ni dagens pass. Så förstår ni hur de känns i mina ben nu.

8 set sumosquats 20 reps
- 28kg
- 28kg
- 28kg
- 30kg
- 30kg
- 30kg
- 32kg
- 32kg

5 set Stela marklyft med hantel 15 reps

4 set enbenspressar 20 reps

4 set sittande legcurl 15 reps

4 set utfall upp på bänk med vikt ss goodmornings

3 set snea utfall

Ja, passet var brutalt. Men va najs! Imorgon lär de kännas! GÖTT.

Nu ska jag laga mat och duscha. PUSS HÖRS IMORGON.

Avslutade också med 45 min. Haha, kunde inte stå efteråt.

Likes

Comments

Bästa tänkbara uppladdningen. Celsius och amino med vitargo. Carbs och koffein som ska ge mig all tänkbar energi. De är lowday och LEGDAY! Sjukt taggad och har lagt upp ett tufft pass - högreps med många set. Återkommer sen hur min kropp mår efteråt! PUSS.

Likes

Comments