Header

Bilder tagna på bal samt student. All kopiering förbjuden. 

Canon EOS 1200D/objektiv Tamron telezoom 70-300mm.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Länge sedan jag skrev något här nu. Vet inte riktigt varför det blev just nu, men kände bara att jag behöver någonstans där jag kan skriva ner mina tankar lite då och då. Jag tänker att jag kommer börja lägga upp bilder som jag tar här. Och även skriva lite då och då. Får se hur saker och ting blir. Det får bära eller brista. Det ända jag känner är att jag inte tänker känna någon press över att skriva något. Press är just nu det minsta jag behöver.

Mycket har hänt sedan april. Väldigt väldigt mycket. Ny häst, hundägare, och lite andra tråkigheter inom familjen som jag inte tänker gå in på just nu. Har egentligen inte så mycket att skriva, antar att jag bara kände för att skriva något helt enkelt.


​Två fina bilder tagna av Ebba Andersson.

Likes

Comments

Hej alla! Tänkte ta att dra det här lite snabbt. Det är såhär att jag har tappat intresset helt för att blogga, just nu. Det kommer & går och jag tycker de är sjukt svårt att komma på något när det är så. Sedan så anser jag att jag inte har tiden. Jag prioriterar skola,häst,familj & vänner före bloggen. Därför kommer jag istället göra så att jag bara kommer blogga ibland. Så nu vet ni. Vill ni följa min vardag mer, så kan ni följa mig på instagram. @moaragnarsson heter jag där.

Ni får iallafall ha det bra sålänge! 😄

Likes

Comments

Känner att jag mer än annat skulle vilja ha sommar just nu. Igår regnade det nästan hela dagen. Helt osannolikt vad degig man blir. Nu när det börjat bli varmt så kan det väl stanna? Våren ska ju komma nu så att vi sedan får sommar. Är sjukt taggad på sommaren detta året. Ska göra massa kul i år. Hoppas även på en skadefri sommar i år. Men jag brukar få otur vartannat år, så detta året ska det inte vara något. Det är konstigt egentligen, jag lyckas alltid skada mig ganska rejält och oftast veckan innan skolavslutningen.. Förra året så bröt jag ju käken som säkert några av er vet. Kan ju även passa på att uppdatera er lite om min käke. För ett tag sedan var jag & gjorde en magnetröntgen vilket gick bra. Men för några veckor sedan fick jag en remiss till bettfysiologin. Jag har fått ont lite då & då i min käke, så de trodde att det kunde vara något med min käkled att det inte sitter riktigt som det ska. Sedan är det nog troligtvis något med mitt bett, då jag har ganska rejält saxbett(korsbett) bak i munnen. Så vi får se  vad som händer. Kommer bli kallad till bettfysiologin inom 6-7 månader haha.

En bild ifrån september förra året :)


Likes

Comments

Godmorgon alla! Vaknade ungefär kvart i 9 idag. Är hemma idag med då jag hade feber igår, & vill vara på den säkra sidan att jag verkligen är frisk när jag kommer tillbaka till skolan. Nu ska jag snart gå upp & göra mig lite frukost. Blir naturell kvarg med massa bär & frukter i. Kan lägga upp bilder senare & även recept även om det inte är något speciellt.
Efter frukosten ska jag sätta mig & plugga direkt. Ska fixa ett fotocollage som jag ska skicka till min lärare & ska även plugga till mitt engelskaprov på fredag.

Likes

Comments

Igår så kände jag mig inte alls pigg. Var hängig, trött, hostade väldigt mycket & hade en enorm huvudvärk. Idag har jag legat nerbäddad i sängen, med feber, huvudvärk & hosta. Jag hatar att vara sjuk för jag hatar att vara inne hela tiden & jag hatar att inte göra något.
Men det är som det är.

Tänkte iallafall att jag kanske kunde passa på att blogga extra mycket. Men så blev inte fallet då jag i princip har sovit hela dagen & inte haft ork till någonting. Nu skriver jag iallafall, vaknade precis & är svettig hela jag. Imorgon hoppas jag på att jag är bättre då jag tänker rida. Så imorgon ska jag försöka uppdatera mera!

Likes

Comments

Någon som vet något bra virusprogram till datorn? Tror nämligen att jag har fått virus i min dator. Kommentera gärna om ni vet något bra virusprogram, tack på förhand!

Likes

Comments