Dagen d!

Äntligen är dagen här! Det har känts så galet långt bort så länge och nu är vi här, BF för lillan! Inte för att det är något på gång nu direkt men det är verkligen nära nu och det kan sättas igång när som helst. Så galet!

Min mamma kom hit i morse med frukost och lite varor som vi missat att handla. Vi försöker hålla oss isolerade så gott det går, men min mamma jobbar inom vården och är fullt vaccinerad och är själv noggrann med att inte träffa folk och hålla avstånd.
Eftersom vi inte har någon bil så är det hon som antagligen kommer att få köra oss till förlossningen och ta hand om Daisy när vi är på sjukhuset. Så vi behövde lite planering och organisering vilket är klart nu. Skönt att allt är redo att bara åka in nu när det är dags utan att behöva fundera på något.


Mammas söta hund Freddie hängde såklart med så vi passade på att ta en lång promenad i förmiddags innan hon åkte hem igen.

Så mysig och rolig hund! Min bror har tre stycken och någon gång i framtiden kommer även vi att skaffa en. Min dröm är ju att kunna träna och hålla igång tillsammans med en hund. Daisy är inte rätt kandidat till det! Hon tycker inte alls det är kul när jag försöker träna med henne, haha!

Hoppas ni får en fortsatt bra dag. Jag ska dra ut Sebbe på en liten runda när han har slutat jobba också. Jag får ju göra det jag kan för att skynda på lillan lite!

Kram på er

Gillar

Kommentarer