Vecka 7

Godmorgon! Måndag, ny vecka & ny dag = nya tag. Jag sitter i soffan & dricker smoothie & ser över de senaste veckorna i kalendern. I vanliga fall brukar måndag-onsdag vara fullspäckade, men denna veckan är det mer onsdag-lördag som är fulla.

Klockan ringde tidigt imorse. D var snäll & gick upp för att hjälpa mig ner med all packning & precis när D skulle sätta nycklarna i låset ringde min mobil för att berätta att sjukgymnastiken var inställd. Det var perfekt timing! Tio minuter senare hade jag varit en bra bit utanför. Dock så känns det alltid tråkigt när träningen ställs in, men tack & lov är det inte så ofta! Jag funderade på att åka in & träna lite ben själv innan jobbet, men jag måste avvakta. Det har kommit en superkonstig smärta vid högerskulderblad. Det är en skärande smärta så fort jag reser/vänder mig, men det känns ingenting i armarna eller axlarna. Förmodligen har jag legat konstigt inatt. Sånt händer!

Imorgon ska jag på möte med ett universitet & snacka om utbildningar & framtiden. Sjukt taggad! Dock så är jag kluven just nu. Det finns SÅ mycket jag vill & utbildningen som jag helst av allt vill gå ligger otroligt många mil härifrån. & jag kan ju inte flytta just nu. Så vi får se om det dyker upp några nua intressanta utbildningar imorgon!

Gillar

Kommentarer