Vardagslyx med världens finaste grannar

Det var himla mysigt att vara hos mampap igår. Hela dagen dessutom. Jag var & tränade först. Jag har nedräkning tills nästa veckas träning nu. Bara 1 träningspass kvar själv & sen är min saknade sjukgymnast äntligen tillbaka.

Igårkväll var vi ute & åt med grannarna. Tiden bara flög iväg. <3

Jag & D valde att sova där en natt till & sen istället köra hem tidigt idag. Så just nu sitter jag i väntrummet hos handkirurgen. Ni behöver inte bry er om att tiden på lappen och tiden på inlägget inte stämmer - för det är något fel på lappen. Min klocka visar inte ens 10.


Idag är här mycket känslor. Jag kommer ihåg när jag & pappa satt i soffan mittemot, dagen innan New York. & vi höll alla tummar & tår för att senan inte skulle ha gått av. Jag kommer också ihåg mig & mamma sittandes i soffan vid fönstret, när min favoritsjuksköterska sprang förbi oss i väntrummet, berättade att hon hade plussat & så pekade hon på magen & berättade att där låg en liten kille. Jag kommer ihåg när Amez & jag kom inspringandes på mottagningen en regnig tisdag med ett krossat gips.

Det känns så konstigt att vara här. Helt plötsligt har det gått 10 år sedan första gången & nu sitter jag här plötsligt själv. Mamma & pappa får inte följa med. Fastän jag hemskt gärna skulle vilja ha de här. Inte för att jag inte klarar det själv för det gör jag , utan mer för att det hör till. <3 Allt här är så olikt, men ändå så likt. Idag är det alldeles tyst, vilket det i och för sig brukar vara. Om några minuter blir jag inkallad & sen får vi domen.

Gillar

Kommentarer