Vårdag & en arm som lever

Vi blev kvar en extra natt hos mamma & pappa. Jag har träning nu på förmiddagen, så det kändes lite halvt onödigt att åka hem för att sedan ställa klockan tidigt imorgonbitti. Så vi hade en heldag här igår. Jag pluggade en del & så var vi ute & gick. Kvällen avslutades med videosnack med Anton.
Just nu sitter jag i soffan & dricker kaffe. Jönköping ringer snart. Axeln är vaken igen, så det känns lite halvt meningslöst att de ska ringa mig nu. Samtidigt så kan det vara bra eftersom det är något som är knasigt & jag menar, en arm ska ju inte "dö". Igår mejlade jag faktiskt skolan också. Jag har inte gjort det innan, för tack & lov har kroppen krånglat efter prov & inte innan prov. Men nu, på drygt en vecka har jag följande :

* Två stora prov

* Två inlämningar, varav en är gymnasiearbetet & den andra är en examinationsuppgift

* Svenska uppsats i skolan

& även om axeln är vaken nu så kan jag inte utsätta den för så otroligt många skrivningar. Axeln har sagt ifrån & om det är något jag har lärt mig under dessa år så är det att när kroppen säger ifrån måste jag lyssna. Sen måste jag nog hitta en bättre ställning eller något när jag skriver prov. Den dog i torsdagskväll, efter att jag hade skrivit prov i aulan. Kanske skriver jag på något annorlunda sätt när jag är lite nervös? Kanske kompenserar andra muskler än de som ska jobba? Jaja, återstår & ser. Jag ska snart in till min sjukgymnast, som brukar ha kloka råd & tankar! Såå kanske finns det någon bakomliggande, men självklar faktor som jag själv inte tänker på.

Ha en fin måndag!!


Gillar

Kommentarer