Träningen

Dagens träning gick bra! Otroligt bra. Axeln svarade oss himla bra. Dessvärre så fortsätter den smälla & det är lite obehagligt, men jag litar på läkarens ord om att det inte kan förstöra mer.
Min sjukgymnast håller fortfarande axeln i vissa övningar & några enkla kan jag göra själv, men hon står alltid bredvid - nära till hands ifall något skulle hända & så ser hon så att jag gör rätt. Jag har alldeles för lätt för att ta till andra muskler & då blir det fel. Vi kör nästa träning på onsdag & jag är taggad!
Förresten - jag har precis kommit på ett nytt mål! Jag ska kunna göra en normal armhävning innan juli 2021. Jag har ingen aning om det är rimligt , men jag kan ju alltid ha det som mål! Innan den där händelsen i oktober, där en idiot hoppade in i axeln & förstörde ledkapseln - då var vi nära! Vi var riiiiktigt nära, så det känns inte som ett omöjligt mål. Förutom att axeln är sönder inuti nu förstås - det var den ju inte då. Menmen, ingenting är omöjligt förräns jag låter det vara omöjligt! Ellerhur?

I övrigt så är jag hemma hos familjen nu! Jag har FULLRULLE idag. Plugg, ännu mer plugg, föreläsning, lektioner & sen jobb! Men däremellan ska jag hinna med lite familje-tid. Lunch med mamma & mys med Mollis.

Gillar

Kommentarer