Torsdag

Godmorgon fina läsare. Inatt fick jag sova till fyra. Jag är otroligt trött på att vakna med den smärtan. Det började i slutet på förra veckan och nu händer det varje natt. Smärtan lugnar sig så fort jag sätter mig upp, men den kommer tillbaka lika snabbt igen om jag lägger mig ner. Oavsett hur jag än ligger. Igår natt vaknade jag säkert 15 gånger. Inatt sov jag till fyra & sen låg jag i sängen & somnade till i några minuter lite då & då, men nu när mamma åkte till jobbet & E till skolan så orkade jag inte försöka mer.
Det jobbiga är att smärtan blir som värst om jag ligget ner, därför ligger jag knappt på dagarna. Jag sitter , eller helst av allt går. Det dumma är att enligt läkarna ska jag ligga på rygg så gott som hela tiden i tre veckor, men det är fullständigt omöjligt med smärtan. Jag sov till och med bättre när axeln var ur led.


Jaja. Gårdagen var helt underbar. Mamma & jag hade en mysig hemma dag & så gick vi ett varv runt kvarteret. Jag fixade lite med papper & sen ringde Sandra. Hon kom hit med fika & sen stannade hon över på middag & åkte inte förräns nu lite senare. Efter operationen har vi bara träffats en stund åt gången, eftersom jag varit så trött. Därför var detta extra kul. Så otroligt glad att jag har henne.

Om en liten stund ska jag slänga på mig ett par byxor & byta tröja, vilket lär ta ett tag & sen beger vi oss upp till Jönköping. Håll tummarna.

Gillar