Tipptopp dag

Att kunna sitta ute & fika i bara t-shirt
Idag har det varit ett riktigt sommarväder. Ellen & jag satt ute & fikade. Jag lämnade jacka inne & satt i bara t-shirt & byxor. Det känns som att det är vår & inte höst. Det börjar bli varmare. Men så kan det väl inte vara?

Iallafall, sjukgymnastiken var som i en dröm! Det gick så bra & jag gick nästan där ifrån med glädjetårar. Efter att jag har gått på smärtstillande & inte kunnat göra så mycket på grund av tummen så trodde min sjukgymnast att det skulle vara värre. Han trodde det skulle vara sämre & att vi skulle behöva ta ett steg tillbaka. Men tvärtom. Jag & min axel var bättre än förr. Vi var starka & samarbetade. Vi fick prova nya övningar. Naturligtvis gick inte alla övningar lika bra. Allt kan ju inte gå perfekt. Men det var så lite som gick fel & jag var så glad. Min sjukgymnast trodde att det skulle ta ett halvår innan min axel skulle vara okej, idag ändrade han sig & hoppas att den nästan är okej redan innan jul. Axeln kommer ju inte bli helt bra förrän om tidigast ett år, men mitt mål är att den ska bli så bra som knäna. Knäna hoppar ju (oftast) bara några få gånger per dag. Asså jag är så glad. Vi ska dit på fredag igen, ska bli spännande & se hur det är då!
Utöver sjukgymnastiken på sjukhuset, har jag tränat sjukgymnastik här hemma. Jag har tränat höfterna & knäna, även lite på axlarna. Idag gjorde jag lite extra. Tyvärr så har mina knän varit sämre idag. Precis innan sjukgymnastiken började högerknä hoppa flera gånger & sen började vänsterknä haka på. Måste ha sett väldigt roligt ut för jag satt & tryckte på axeln, sen högerknä, sen vänster knä & strax efter båda knäna & axeln osv. Haha. Iallafall så lugnade knäna ner sig & nu den senaste timmen varit lugnt.
Nu ska jag sova. Jag är trött, men glad. Väldigt glad. Godnatt bästa läsare!

Gillar

Mest lästa