Tack för denna gången!

Dagen började med en sista hotellfrukost. Vi åt länge & ingen verkade särskilt taggad på hemfärd. Efter frullen var det dags att packa ihop. Jag kände mig stressad för jag ville bara ut från hotellet & ta vara på de sista timmarna av Paris. Mamma & pappa var snälla & fixade det sista, så jag & Emilia skyndade oss ut. Vi tog några timmars shopping & strosande här på gatorna. Det är så himla skönt att vi har varit är flera gånger innan , vi hittar liksom. Iallafall någorlunda.

Efter några shoppingkassar gjorde vi som igår. Emilia försvann till pappa & dem andra & jag till mamma. Sen var det dags för en lunch innan taxin tillslut hämtade oss utanför hotellet.

Mitt knä hoppade ur när vi satt på restaurangen. Det var bara att dra tillbaka det, det gick lätt & utan smärta. Det gjorde inte alls ont fysiskt, mer psykiskt isåfall. Jag blir så äckligt besviken varje gång, men såhär i efterhand kan jag förstå varför det hoppade. Jag satt nog väldigt trångt med foten, vilket gjorde att den hamnade i någon onaturlig vinkel. Svårt & förklara, men allt gick bra iallafall & nu är knät som vanligt igen.

Vi var framme på flygplatsen i väldigt god tid, så vi hann ju absolut med planet! Emilia hade köpt något godis i Paris som hon satt & flätade under flygresan. Visst ser det ut som armband?

Flygningen gick jättebra. Vi hann med första tåget hem & sen blev vi hämtade på stationen hemma i staden.

Nu är vi hemma igen & jag ska sova.

Gillar