Sunshine

Lever på moln, eller vad säger man? Idag känns det verkligen som om livet leker. Solen skiner. Träningen kändes bra & nu ska jag hemåt & jag får resesällskap av Emilia.

Jag berättade om läkarsamtalet för min sjukgymnast & det känns inte som att någon av oss tror den kommer fortsätta dö ofta. Fast det är såklart svårt att säga! Axeln är inte död just nu, men den är svår att träna. Jag får bara upp armen till en viss höjd & sen "låser" det sig någonstans där bak. Vi vet inte riktigt var. Iallafall så hittade sjukgymnasten en otroligt spänd muskel, så det blev lite akupunktur i slutet av träningen. Just nu känns det som att axeln är en liten utmaning & den är lite svår att förstå sig på, men vi får med den mer & mer efter varje träning, vilket känns superskönt.


Efter träningen köpte jag med två smoothiesar, en till mig & en till Emilia. Månadens smak har nämligen kommit nu - passion otroligt fräsch & vårig!

Med två smoothiesar stängde vi igen väskorna & så begav vi oss neråt i Skåne. Jag hade en lektion påvägen & sen när vi kom fram hade E lektioner. Vi stannade till på D's jobb där vi lunchade & hängde en stund , innan jag vinkade av Emilia.

& nu är jag i lägenheten. Jag ska skriva på gymnasiearbetet & sen ikväll ska jag & D bara mysa. Han ska på träning först så då tänkte jag köra ett rejält plugg-race med gymnasiearbetet. Det tar betydligt längre tid nu när jag pratar in allt! Likadant här på bloggen, om det blir stavfel & konstiga kombinationer - så vet ni varför. Jag pratar in & sen ändrar jag ex. "och" till "&".

Gillar

Kommentarer