Skola & sjukhus

Det blev nog inte någon myskväll direkt, eller jo men inte som planerat. D trampade fel på träningen, så i tisdags blev det sjukan & röntgen. Det är oklart vad felet är, men foten är inte vacker & han har svårt att slå mästerrekord i löpning just nu. <3


Iallafall, skolan har rullat på ändå. Det är ett högt temp som jag inte alls är van vid, men det är på något sätt roligt.

Vi har ätit falukorv med stuvad spagetti och stuvade makaroner till middag. Suttit och pratat om kvällarna, tittat något avsnitt vänner. Haft kompisar över och så bara varit vi.


Igår åkte vi till familjen Persson. Pappa hämtade mig på stationen tidigt nog så att jag hann hem till första lektionen. Det har varit många lektioner idag. Verkligen. Typ 10 minuters håla mellan lektionerna, men sista lektionen tog slut cirka 30 minuter innan det knackade på dörren så jag hann sola en liten stund.

Faster Nenne, Feffe & Rasmus var här på middag. Det var musik och sång till en bit in på natten och det var sommarkänsla deluxe. Så himla rolig kväll. OCH vet ni vad det ÄNTLIGEN var dags för idag? TRÄNING med min sjukgymnast igen!!!! Som jag saknat henne. Jag älskar att träna, men det är en helt annan sak att träna med henne och att träna själv. Jag behöver peppningen. Axeln tar fortfarande mycket av mig när jag tränar, inte bara fysiskt utan även psykiskt. Jag tänker hela tiden på att spänna den muskeln, inte spänna den andra och sen att spänna den tredje muskeln lite halvt osv. Träningen gick iallafall jättebra. Jag fick visa vad jag gjort de senaste veckorna och så mätte vi rörligheten. Rörligheten har utvecklats betydligt mer än vad jag trodde - kul! Men vi har en bit kvar såklart.

Efter träningen åkte jag hem till Emilia. Jag solade i några timmar, läste igenom affärsjuridiken och sen kom älskade Vera. Familjen ska vara barnvakter åt henne. <3 Mamma, Emilia, Vera och jag promenerade upp till affären. Köpte glass & sen var det dags för mig att åka hem igen.


Och nu ikväll har jag och D haft en riktig myskväll. Vi skulle egentligen varit på spa, men det får bli en annan gång. Foten måste såklart bli bättre först! Istället lyxade vi till det med hämtmat som vi åt vid vattnet.

Imorgon ska vi hem till några kompisar, eller ja först ska D jobba. Jag ska fixa några ärende & sen tänkte vi hinna med ett dopp på stranden. Sen kommer några kompisar hit på middag, innan vi drar vidare!

Gillar