Skåne

Vi tog ett sista dopp. Vattnet var otroligt skönt & luften var varm. Sen promenerade vi upp till hästarna & sa hejdå.

Och tillslut var det dags att säga hejdå till alla, ge hästarna vars en sista morot & sen till sist hoppa in i bilen. Veckan gick sjukt fort. I vanliga fall när vi är här brukar det var rätt så exakt med att halva sommarlovet är kvar, men det är inte ens två veckor kvar i år. Sommarlovet har gått så himla fort. Och visserligen så är det kortare för mig i år.

Iallafall, resten av gårdagen bestod av att packa upp väskor, fixa & så bara ta det lite lugnt. Mampap beställde pizza framåt kvällen & vi alla bara mös. Älskade Mollis fick också mycket kärlek. Fruktansvärt saknad.

Imorse släppte vi av D vid bussen & sen skulle jag ha tränat, men tack & lov gjorde jag inte det. Vi skulle till Skånesdjurpark så jag bestämde mig för att spara all energi till det.

Det var en fantastisk dag! Verkligen. Vädret var alldeles lagom. Men olyckligtvis råkade jag klumpa till det. Jag snubblade till uppe på en grej & högerarmen for ut i ett obehagligt ytterläge. Tack & lov är den på plats, men det gör ont.

Världens finaste mamma.Iallafall, nu är jag hemma. Hemma på riktigt. Flytten är nästan klar nu & vi börjar komma i ordning. Väldigt skönt. Nu har vi precis varit & hämtat sushi som vi ska käka, innan vi ska träffa några kompisar ikväll. Ha världens finaste måndagskväll fina läsare!

Gillar