Shoppingdag

För exakt en vecka sedan var det avslutning. Jag är otroligt glad att vi nästan har dubbelt så lång tid kvar på lovet och jag tänker inte börja min nedräkning redan. Än så länge är lovet väldigt bra och jag har faktiskt inte öppnat skolböckerna en enda gång. Jag har sagt lov till och med nästa fredag och , sen är det okej att titta över skolarbetet.

Igår var vi på IKEA och köpte garderober till ett walk in closet liknande rum. Mitt klädrum är KAOS och har varit det ett tag nu. Vilma hjälpte mig att städa och sortera i onsdags, vilket resulterade i åtta #ingetförmig kassar. Jag är verkligen sämst på att slänga och sortera, för jag tycker alltid hitta en anledning till att ha kvar det. Men nu är vi en bra bit på vägen och rummet känns bättre.

Idag ska vi till Sölvesborg med mamma. En tjejdag! Sen i eftermiddag ska jag möta upp farmor och då ska vi köpa nytt armband! Jag tror ju att jag tappade mitt berlock armband i Stockholm och jag har letat enormt mycket här hemma, men hittar inte det. Så nu ska jag äntligen få ett nytt.

Resten av kvällen ska jag nog bara mysa och ta det lugnt. Första kvällen på lovet som jag inte har något planerat, haha! Skönt med lite vila ibland, eller?

Gillar