SÅ taggad på helg

Halloj!! Fina fredag & snart H E L G! Jag stormtrivs på jobbet & jag tycker det är underhållande & härligt med skolan nu när jag kan närvara, men just idag är jag taggad på helgen för ikväll kommer E, hennes kille & Anton hit! & imorgon ska vi hänga med familjen. Det var så himla längesedan. Vi brukar ju sova där lite då & då, men då är det ofta efter jobbet, sen sover vi & sen åker vi. Inte alls samma sak! Så det ska bli jättemysigt.

SÅ taggad på att hänga med denna filuren hela helgen! Nog det jobbigaste med att ha flyttat hemifrån. Att vi inte ses varje dag liksom.

Vi åkte hem till Viktor & Jenniefer en snabbrunda igår & hälsade på honom. Finaste killen. Så otroligt liten, men egentligen rätt stor för att vara bebis. Älskade . <3

& så en stolt storasyster. Av oss fick hon & bebisen matchande snuttefiltar. Hon fick en med bamse & bebisen en med lille-skutt. Man får ju inte glömma henne! Hon har ju blivit storasyster!!!!!

Påväg hem plockade vi upp Anton & sen tog vi det lugnt framför popcorn & serier. Jag gick & la mig tidigare än de andra. Jag var SÅ trött! & har lovat mig själv att inte ta ut mig så som jag gjorde förra veckan. Då låg jag extremt minus på sovschemat.

Om en stund ska jag & Anton åka & handla! Innan dess ska jag plugga lite på gymnasiearbetet & göra klart intervjuerna. Sen tar jag helg! <3

Gillar

Kommentarer