Rastlös är bara förnamnet

& jag börjar bli otålig. Har mobilen typ hela tiden. Lägger den på byrån för att gå & hämta ett glas vatten, men kommer på mig själv med att logga in på 1177 cirka 30 sekunder efter. Påminner mig om när jag väntade operationstid. Jag var ute & kollade brevlådan flera gånger per dag, tills jag lärde mig att brevet ligger på postlådan 14.00 dagen efter de postats.

Idag mår jag lite sämre igen. Igår mådde jag mycket bättre! Noll feber, tempen stod på 36.6 hela dagen precis som den brukar. Idag vaknade jag med huvudvärk & ont i kroppen - tempen var uppe på 37.7 igen. I övrigt mår jag bra. Jag har som sagt ont i kroppen, men orsaken till det är än oklart. Jag tror det är kombinationen med noll träning & feber. Idag mejlade jag min sjukgymnast - vad kan jag träna??! Får panik. Jag vet om att jag bara har tagit det lugnt sedan i måndags eftermiddag, men ändå. Axeln. Min älskade axel ska tränas! Den håller ju på att bli stark & jag vill inte behöva minska vikterna igen. Big no.

Jaja. Jag fortsätter att socialisera mig på datorn & med mobilen. Det har ju varit skola de andra dagarna så jag har självklart deltagit här via skärmen & då har det ju blivit lite snack. Igår var pappa ledig , vilket jag utnyttjade. Jag bombaderade honom med säkert 10 samtal. Sen ringde farmor och pratade en stund. Och två timmars facetime med en kompis & så massa snapvideos till andra kompisar & Emilia. Och sen framåt kvällen kom äntligen D hem. Tacksam för honom.Gillar