Praktisk dag

Helgen har varit helt fantastisk. Otroligt mysig & rolig. Däremot så har jag varit lite otrolig.
I lördagskväll skulle jag blåsa ut ett ljus & på nåt sätt spändes bröstmuskeln. Det gjorde ont, men inget hände. En halvtimme/timme efteråt började det rycka i muskeln, tack & lov slutade det efter en stund. Jag la mig på rygg i soffan & sen blev det bättre. Men jag var långt ifrån bra. Jag klandrade mig själv för att ha blåst ut ljuset & det kändes som att jag förstört axeln. Fast jag vet att jag inte har förstört den. Kanske har jag överansträngt mig lite i helgen. Jag vet inte. Jag vet bara att jag verkligen vill & gör allt för axeln denna gången. Jag vet att jag har varit lite nonchalant tidigare. Jag har haft för bråttom. Jag har inte riktigt tänkt på konsekvenserna , utan jag har kört på när något har känts bra & sen har det kommit som en smäll efteråt.
Denna gången lyssnar jag på varenda ord till punkt & prickar. Jag kommer inte hoppa upp på en flotte i sommar & jag kommer inte rida & låta någon häst rycka. Denna gången tänker jag långsiktigt & smart. Axeln ska bli världsbäst. Eller ja, den är nog redan världsbäst.

Idag sitter jag & planerar lite. Bilder som ska framkallas, inbjudningskort till studenten som ska göras & en massa annat.

Gillar

Kommentarer