Ohållbart

Sådär, gårdagens inlägg är publicerat & nu släpper jag det. Det var ingen rolig upplevelse, men det är dags att lämna den bakom mig nu.
Igår hade jag en mysig dag hos Viktor & Vera. Mycket vila för axeln, men en mysig promenad & så kul att bara umgås. Vera har lärt sig gå!!

Idag är axeln vidrig. Jag har legat i soffan och vilat den sedan 10. Jag reste mig upp för att röra på mig lite och hämta vatten, men axeln ville uppenbarligen inte det. Suck. Dagens träning är inställd. Jag kan inte åka hem än eftersom det fortfarande är sjukstuga där & axeln är inte alls i form idag. Jaja, så blir det. Jag har ringt Jönköping igen. Jag vet att de inte kan göra mer i nuläget, men jag kan inte ha det såhär. Efter söndagens besök på akuten har axeln blivit flera gånger värre - en riktig mardröm. De MÅSTE finnas något man kan göra. Jag får ju inte ens rätt den själv längre & var ska vi åka då? Ska vi pendla till Jönköpings akutmottagning varje gång? Nästan 3 timmars bil för att dra rätt axeln en gång, hoppa in i bilen & köra hem för att sedan behöva vända igen när blodet stannat. Åh. Just nu känns det hopplöst & jag bråkar med axeln varenda dag. Snälla, håll tummarna för att Jönköping har någon lösning..

Gillar

Kommentarer