NYÅÅÅÅR

Älskade fina blogg. Jag vet att bloggen inte har rullat på som vanligt. Dagarna innan jullovet var kaos. Jag hade varken tid för kompisar eller träning som vanligt, men tillslut var sista provet gjort och jag kunde andas ut. Juldagarna har varit underbara. God mat och en massa härliga människor blandat med shopping och film.

Jag har skjutit på bloggningen då jag tänkte efter blogga, men det vill jag inte göra. Efter bloggning känns inte äkta, utan då vill jag hellre be om ursäkt för dålig bloggning och skriva lite kort om dagarna.'

Som säkert alla vet, tror knappast att någon har lyckats missa det - så är det sista dagen på 2017. Jag firar den hemma halva kvällen , sen ska jag och Vilma iväg och möta upp andra kompisar. Med andra ord blir det en lugnare avslutning på året.

Trots att året har närmat sig sitt slut så har inte ens halva jullovet gått än. Nästa vecka kommer det ske förändringar på bloggen och den kommer rulla på bättre än vanligt. Jag har dessutom lagt ner tid på en årssummering. Vi får se om jag hinner klart med den innan gästerna kommer, annars får ni den nästa år. Iallafall - hoppas ni får en alldeles underbar nyårsafton tillsammans med era vänner. Va rädda om er, för det har iallafall jag lovat att vara haha.

Gillar