Nästan 5 år

Igår när jag packade tyckte jag det blev jobbigt. Min ridhjälm ligger fint kvar där hemma på hyllan som den har gjort i snart fem år. Bortsett från de gånger jag har tagit ner den, känt lite på den & bara saknat.
Mycket annat är ihop plockat & redo för försäljning, men min ridhjälm kommer jag nog aldrig kunna sälja.

I augusti är det fem år sedan jag senast red. Fem år. Den sista ridturen var på Caramelle den 16 augusti. Jag kommer ihåg att jag hade beslutsångest - Caramelle eller Spirit? Jag hann byta grimma två gånger innan jag tillslut hämtade in Caramelle eftersom jag kom fram till ”jag tar Spirit nästa gång”. Jag minns också att det var fantastiskt väder. Det var ganska varmt så efter ridturen duschade jag hästarna & helt plötsligt var klockan halv fem & pappa stod utanför stallet för att hämta mig.

12 timmar senare vaknade jag med en blå arm. & nu har det nästan gått fem år & det har fortfarande inte blivit någon nästa gång. Det gör lite ont i mig. Jag försöker att inte tänka på det, men ibland går det inte att undvika.

I år har jag med mig mina älskade ridskor, Spirits favoritgrimma & Caramelles massageborste. Jag har köpt massvis med hästgodis & mamma hade packat bilen full med både morötter & äpple. Det kommer bli mycket hästmys & mycket hästar, men såklart från marken! Jag har saknat att vara här.

Nog om ridning & hästar! Idag är inte vädret på vår sida. Det har redan kommit en omgång regn & regnet hänger fortfarande i luften. Jag & Emilia sitter ändå ute & äter glass. Om en stund ska jag iväg & träna & så ska jag plocka upp D som kommer med tåget!

Ikväll kommer familjen Rantanen & så ska vi fira världens bästa pappa som fyller år!! G R A T T I S

Gillar