Några mysiga & bra dagar

Hejhopp! Lördagen gick i ett svep & allt var verkligen jättebra. Jag blev uppmött på centralen i Malmö & så sprang vi inom & hämtade upp en klänning som jag hade lagt undan. & herregud vad varmt det var. Värmen + det onda i axeln var inte världens roligaste kombination, men sällskapet fick mig att tänka på annat.
Vi åkte iväg på middag & åt räkor! Herregud så gott det var & det var väldigt trevligt. Jag var rätt så nervös innan. Vi skulle hem till två personer som jag egentligen mest bara har sagt hej till innan, så jag var lite nervös för att göra bort mig på något sätt. Men allt flöt på bra & jag trivdes. Verkligen jättebra.

Bilen rullade tillbaka till Malmö & sen åkte vi iväg igen. Kvällen var superrolig & blandad med både helt nya människor & så några människor som jag träffat någon gång innan.

Jag tog tåget hem igår vid lunch & tack & lov hämtade pappa upp mig på centralen.

Idag är vi på stranden. Det är tooookigt varmt, men havet svalkar bra.

Precis när vi började packa ihop för att bege oss , fastnade jag med blicken på knät. Älskade knä. För ett år sedan kändes det som sanden på stranden var gjord av bly & idag reflekterar jag inte ens över att jag går i sand. Knät har blivit finare nu. Ingen svullnad. Där sitter tre ärr. Ett lite större, ett som är lite mer mitt emellan stort & sen ett litet litet ärr. Ibland får jag frågor om att kanske lasra bort ärren. Mitt svar är alltid nej. Inget ärr är särskilt utåt stickande. Jag stör mig inte på ärren & nej, jag ser helt enkelt ingen anledning till varför jag skulle ta bort dem.
Det är bara ärr. Över 30 fina ärr som visar att det går att ta sig igenom det mesta. & precis som jag brukar säga, antingen får man älska hela mig eller inget.

Gillar