Några höst-tankar

Sommaren är verkligen slut. De senaste dagarna har jag sett otroligt många bilder på sociala medier där folk tackar för sommaren & välkomnar hösten, men jag har ändå tyckt att hösten varit en bit iväg. Men nu märks det att den närmar sig. Jag sitter på balkongen med filtar, kuddar & huden ryser till av vindarna. Mitt hår blåser & människorna ute på gården har jacka & halsduk.
Det var ju bara några veckor sedan jag satt här i linne & svettades bort.

Skolan är slut för dagen & jag har tagit en ”kaffepaus”. Lägenheten är full med kläder, skolböcker, anteckningsblock & post it lappar - kände att jag behövde en liten paus från det. Jag håller på att sortera mina kläder, eller ja det slutar mest i att alla kläder hängs in igen.

Axeln mår bra. Den har knakat lite mer nu i några dagar, men idag är den lugn. Det känns nästan som att axeln sover. Inte så att det sticks i den som fötter när de sover & inte heller att den är avdomnad för jag kan röra armen , utan det är mer en skön & behaglig känsla. En avkopplande känsla.
Kanske är detta första gången som jag genuint tror på axeln. Jag har knäppt min första bh bakifrån nu efter fem år, jag har öppnat mamma & pappas kylskåp med vänsterarmen & jag har börjat gå i alla möjliga kläder - precis vad jag vill & inget som axeln protesterar på. Idag fick jag dessutom tillbaka mitt senaste prov. Det första provet sedan årskurs fem som jag skrev i helklass utan längre skrivtid. Och jag kan inget annat än att le åt resultatet. & eftersom febern är borta & coronatestet var negativt ska jag äntligen få träna imorgon igen. Jag är enormt taggad. Jag har så mycket energi & kraft att ge. Livet ÄR bra nu. Riktigt bra.

Gillar

Kommentarer