Mys-helg

HEJ! Verkligen HEJ! Idag är allt bättre. Axeln slutade tjafsa vid 17-tiden. I vanliga fall när den bråkar brukar jag ju ändå fortsätta med det jag gör, ex. om jag har skola sjukanmäler jag ju inte mig. Det går att ta sig igenom även de jobbiga situationerna, men igår hade jag ju inget planerat & då tillät jag mig själv att bara ta det lugnt för axelns skull.

Viktor, Jenniefer & Vera knackade på vid halv-sju & då hade D också hunnit hem. Det blev lite tilltugg, fisk-taco & så en efterrätt med cookies, citronmousse & kolasås!

Så himla mysigt att ha de över. Tiden går så fort & det ger energi. Utan tvekan en av de bättre sakerna med flytten - att vi numera har så nära till varandra & inte en timmes bil. <3

Just nu är D iväg & jobbar en stund. Jag har pluggat lite & planerat framöver. Nu håller jag på med en brunch/frukost & sen när D kommer hem ska vi fixa en grej & sen ikväll ska vi käka med två kompisar. Egentligen väntade det halloweenfest, men vi fick skippa det denna gången med tanke på allt.. Jaja, det kommer fler gånger! & jag ser framemot kvällen ändå. Himla mysigt med middag!

Gillar

Kommentarer