Mitt älskade hjärta

Idag har jag varit hemma hos familjen. Jag har tränat, varit uppkopplad på lektioner, fixat några ärende och så har jag varit hos tandläkaren. Det är så himla mysigt att vara hemma hos familjen. Idag kröp jag upp i soffan och kopplade upp mig på en lektion, en stund senare hörde jag några tassar springa över tröskeln in i vardagsrummet och strax där efter låg en spinnande Mollis i knät. Jag saknar henne så det gör ont!! Speciellt när det är distans. Jag hade ju hemundervisning i högstadiet och efter alla operationer har det ju blivit många timmar, dagar och veckor hemma och det har gett mig så otroligt mycket att haft Mollis hemma när alla andra varit på jobb och i skolan. Älskade älskade hjärtat, hennes tid får aldrig rinna ut.

Jag var ju på sjukgymnastik idag. Jag skulle vilja påstå att axeln var samarbetsvillig. Min sjukgymnast håller den på plats i vissa övningar och vi kör inga tunga vikter, men vi rör oss framåt. Sakta, men säkert.

Jag har fått lite frågor om axelns framtid den senaste tiden. Axeln kommer med största sannolikhet opereras igen. Det är för mycket som är sönder i den, för att vi ska kunna träna upp den helt. Men vi väntar fortfarande på en annan läkares utlåtande om vilken operation och jag har fått tid dit, men det är några dagar kvar. Jag lovar er att jag kommer uppdatera och berätta mer när framtiden är spikad. Just nu vet inte jag heller så mycket! Jag och min sjukgymnast kommer kämpa på med träning in i det sista! Det kan jag iallafall garantera.

Gillar