M Å N D A G

Hej på er! Denna dagen har ju bara flugit förbi. Jag har rensat ut bland mina stallsaker. Massvis med kläder, grimmor, schabrak, träns osv. Min allra första ryktlåda & min turtröja. Spirits favorit grimma & den där massageborsten som Caramelle älskar.
Det kändes lite annorlunda att sortera ut allt. Jag borde ha gjort det för cirka 5 år sedan, men jag har bara skjutit på det. Varenda gång jag har försökt sortera ut det har det slutat med ont i hjärtat & en massa minnen. Även denna gången kändes det sorgligt & det finns vissa saker som jag inte kan sälja eller lämna bort. Till exempel min turtröja som jag hade på mig när jag & Jolly vann vår första tävling.

Nu ligger allt nedpackat i flera kassar & jag ska försöka lägga ut det mesta till försäljning denna veckan. För mig känns detta som ett stort steg. Det känns lite sorgligt, men jag har inga tårar att torka & det känns inte helt hopplöst. Just nu vill jag ge allt jag kan till axeln. Jag vill inte utmana ödet. Jag vill att axeln ska bli bäst nu, en gång för alla.Ingen har sagt aldrig & det lever jag lite på. Jag tror att jag kommer sitta på hästryggen om några år igen. Inte i sommar, inte i höst, kanske nästa eller nästnästa sommar igen. Eller kanske om fem år. Denna gången ska jag inte stressa mig till något. Jag kommer fortsätta ta på Caramelle sin grimma, gå promenader i paddocken med henne & pussa på Spirits mule tills alla morötter är slut. Jag kommer fortsätta livet här nere från marken, för jag kommer inte ge upp Spirit & Caramelle. Aldrig någonsin.

Om en stund kommer Sandra & sen är det väl läggdags. Ha en superfin kväll fina läsare.

Gillar