Livet rullar på

Min bloggning har varit katastrofal hela mars. & jag vet egentligen inte varför. Jag har fokuserat på skolan, träning & alla runt omkring mig.
Jag har börjat lämna in arbeten i skolan igen & skrivit MYCKET, kanske därför jag fått välja bort bloggen.
Axeln & jag tränar varje dag. Vi fick ett bakslag förra veckan. Jag skulle tömma diskmaskinen & plötsligt högg det till extremt. Känslan ut i handen dog, handen blev iskall & jag bröt ihop fullständigt. Handen puttade lätt tillbaka axeln & när klockan visade 15.32 slängde jag mig efter telefonen & ringde Jönköping innan de stängde för dagen. Tårarna rann & jag fick först inte ur mig ett enda ord till sjukgymnasten där uppe. Jag smsade mamma & pappa efter samtalet, frågade vad de hittade på & om de ville så kunde de ringa. Sen smsade jag D. Tårarna rann oavbrutet i två timmar, D kom hem tidigare från jobbet & Emilia var redan påväg ner till oss. Jag blev livrädd & natten därpå drömde jag mardrömmar så fort jag somnade. Pappa hämtade mig i Malmö 06.00 på torsdagen & körde mig direkt till sjukgymnastiken hemma i staden. Min sjukgymnast förklarade vad som kan ha hänt - när jag lutar mig framåt utan att aktivt spänna musklerna finns det inget som håller igen axeln från att glida. Alltså är det en väldigt provocerande rörelse för axeln. Jag upplevde att axeln gled till en gång där inne, inte som på onsdagen men lite. Men min sjukgymnast höll sig lugn, sa till mig & slappna av, höll på axeln & efter träningen gick jag ut till pappa med ett leende & en betydligt lugnare jag. Axeln har hållt sig bra sedan dess. Det gör väldigt ont ibland & jag tycker träningen är läskig att göra själv hemma eftersom jag har svårt att lita på axeln helt. Men jag jobbar på. Mamma, pappa & D är med mig när jag tränar hemma & jag försöker att lita på axeln mer & mer för varje dag.

Annars har allt varit jättebra. Drygt med distansundervisning, men skönt att hänga med i skolarbetet igen! 20-års firandet blev lyckat & återbesöket i Jönköping gick fantastiskt bra.

Nu ska jag snart iväg till några kompisar & sen ikväll åker jag vidare till D. Ha världens bästa fredag världens finaste läsare! Nu hörs vi snart igen

Gillar