Juuul

I år kan jag knappt räkna hur många gånger vi har firat jul haha och idag ska vi fira det ytterligare en gång. Förmodligen sista gången 2017. Faster, hennes sambo och kusin kommer hit ikväll. Vi ska byta julklappar och äta taco. SÅ ingen julmat för vi är ganska trötta på det nu.

Dagen har varit en väldigt slappdag. Jag och Emilia åkte med pappa och handlade, när vi kom hem var farmor och hennes sambo här en stund och nu ligger jag i sängen och halvtittar på en film. Idag är jag väldigt trött. Jag har somnat runt ett/två de senaste nätterna och som vanligt vaknar jag runt halv nio, oavsett hur sent jag än lägger mig. Menmen, det är ju trots allt jullov!

För att vara lov och ledig från sjukgymnastiken är min kropp otroligt bra, knappt så jag vågar skriva det... Men knät är otroligt bra. Såklart axlarna också! Jag förstår inte riktigt vad jag gör annorlunda nu mot annars. Den enda stora skillnaden är att jag inte har tränat lika mycket nu på en vecka, men det borde väl inte kunna påverka så?

Gillar