Jobb, helg & kusinmys

Helgen har bara gått i ett. Verkligen. Igår morse begav jag & D oss runt om i Skåne. När klockan närmade sig eftermiddag hann vi med en lunch innan vi slutade för dagen. SJUKT god mat & otroligt mysigt ställe. Även corona-vänligt. Det var liksom bara jag & D på hela restaurangen.

Sen körde vi uppåt. Hämtade upp småkusinerna & sen började vår biltur hemåt. Vi stannade till & köpte lite dricka att ha i bilen & vid 18-tiden var vi hemma. Då lagades det hamburgare efter önskemål & sen blev det godis framför film.
Kusinerna slocknade sent & likaså vi, men 8.30 var vi uppe imorse igen. Då var det dags för syltmackor & så ett kittel-krig när vi skulle väcka D.


Efter frullen åkte vi iväg. D & E spelade fotboll, medans jag & L gick en runda & fångade Pokémons.

Tillslut blev det kallt. Vi stannade till i affären för att köpa mat till kvällen & sen bar det hemåt. Pannkakor, FIFA, lek med leksaker, bakning & sen knackade det på dörren.

Nu är lägenheten tom igen. Eller ja, jag & D är ju här såklart. Jag har precis poppat popcorn & D har fixat i köket, så nu ska vi bara mysa framför tv:n en stund. Hoppas ni har en superbra kväll fina läsare.

Gillar

Kommentarer