Jag har inte gett upp hoppet

Hej på er, just nu ligger jag i sängen & vilar axeln. Jag är hemma i lägenheten & nu är tanken att vi stannar här i några dagar.

Träningen imorse gick bra. Min sjukgymnast har fått upp mitt hopp lite igen - kanske är inte hela operationen förstörd, kanske är det bara skulderbladet som är helt förstört & som i sin tur leder till att axeln är ur led. Den är ur led så fort jag sitter upp, men när min sjukgymnast håller skulderbladet där vi anser att de ska vara känns inte axeln ur led. Men så fort hon släpper hoppar den. Jaja, återstår & ser tills läkaren har tittat på den.Axeln är långt ifrån bra.

Vi tränar liggandes på rygg just nu eftersom det är då axeln är där den ska i & det gör inte heller lika ont då, men herregud vad klen axeln är. Fy f*n vilken smäll den har fått! Hela armen bara skakar när jag försöker hålla upp armen i luften. Och då ska vi inte ens prata om hur axeln är om jag försöker böja den. Jag sa det till min sjukgymnast - axeln känns så fruktansvärt tung & trött. Jag är ju van vid att stå upp, låta armen bära sin egen vikt + hantlar. Nu orkar armen knappt hålla sig uppe när jag dessutom ligger på rygg. Helt sjukt. Iallafall så är det som min sjukgymnast säger - det är tur att vi hade hunnit bygga upp några muskler iallafall.

Usch. Denna veckan har varit jobbig. Läkarna jag träffade i tisdags säger att hela operationen är förstörd, medans vi kanske tror att det är skulderbladet som är förstört. I vilket fall som helst så är något förstört, för min axel är ur led & musklerna är knappt märkbara. Men vi kommer få ordning på det.

Jag är något trött på att bara ligga på rygg! Idag var jag borta i skolan en snabb runda, trodde att det var obligatoriskt, men sen fick jag tillåtelse att hänga med på Meet istället. Tråkigare för mig, men bättre för axeln. Jag gnällde lite till min sjukgymnast idag om att jag är trött på att ligga på rygg - men så påminde hon mig om att det är ju fredag imorgon. Min läkare kommer ju ringa då!! Och så ser jag OTROLIGT mycket framemot helgen. D är ledig, Emilia kommer hit imorgonkväll, på lördag kommer kompisar hit & däremellan ska jag hinna klart med ett rättsfall. Så himla skönt med sällskap. <3 Fast egentligen så har jag ju faktiskt inte varit själv särskilt mycket denna veckan. Jag har ju legat på sjukhuset, tränat, mamma kom hem tidigare till mig någon dag, idag har pappa varit ledig & sen körde D's pappa mig till butiken, så då hängde jag lite med D innan jag stack bort till skolan en runda. & sen körde D's pappa mig hem. Och fina läsare ni kan vara lugna - jag har tagit det lugnt & jag har legat på rygg!! Bortsett från bilturen & skolan då såklart.

Ikväll ska vi träffa några kompisar. Laga mat & bara umgås. Supermysigt.

& slutligen - T A C K för alla hälsningar. Det värmer. Verkligen.

Gillar

Kommentarer