Hemma igen

J*vlar vilken vecka detta har varit. Vi åkte från Jönköping runt 13-tiden igår (fredags). Vi provade ytterligare ett axelskydd underförmiddagen, men det funkade inte. Axeln hoppade i skyddet och på grund av skyddet fick jag inte rätt den själv.
Halvttrött och lite tagen av smärtan var jag och mamma tillbaka på rummet. Och jag var extremt envis med att jag inte skulle ta morfin. Kanske hade smärtan minskat, men jag är verkligen helt emot morfin. Jag hatar det.

Min läkare kom upp till rummet någon gång efter lunch. Och vi får nog ge upp att hitta ett axelskydd. Det får nog bli en operation i framtiden...


Jag mår fortfarande fruktansvärt illa och måltiderna är inget som jag längtar efter.
I vilket fall som helst så är axeln faktiskt värre nu. Min kompis fyller år så det var födelsedagsfest på schemat. Jag drog på mascaran, fixade till håret och drog på tröjan. Där small axeln. Extremt. Vi provade tejpa, men det gick helt åt helvete. Med tårar rinnandes fick jag säga att jag inte kunde komma..

Emilia fixade en myskväll och det blev sängen någorlunda tidigt. Denna helgen blir det mycket vila. Jag har ingen aning om hur den närmsta tiden kommer att bli. Jag får helt enkelt ta det som det kommer.

Gillar

Kommentarer