”Hemma” <3

Solen sken, vi satt på en uteservering i stan & bara va. & på kvällen åkte vi till Emilia. Vi satt i soffan där ute & allt var ”som vanligt”. <3 Så tacksam & glad för dessa. <3

& sen idag var det dags för träning. Mitt knä vill inte ge med sig. Det smäller obehagligt bakom knät. & jag försöker ta det lugnt, men det vill ändå inte ge med sig än.. Jaja, återstår att se.

Ikväll åkte jag hemåt igen! Innan dess hade jag en heldag hemma hos mamma & pappa. Pappa var ledig idag så då stannade jag hellre lite längre!
Men nu är jag hemma igen. Ikväll har vi haft den traditionella matlagningen igen. Denna gången var det min tur att välja. Jag hade tänkt hemmagjord pasta, men eftersom vissa slutade senare blev det en vanlig pasta carbonara!

Imorgon kommer mamma hit! Vi ska ha en heldag bara mamma & jag. <3 & jag vet om att jag har flyttat en bit hemifrån & precis som jag skrivit innan så önskar jag ibland att avståndet vore mindre eftersom alla inte har så lätt för att ta sig ner hit, men imorgon kommer mamma & jag längtar supermycket.

Gillar

Kommentarer