Helgmys

Godmorgon lördag och godmorgon världen!

Gårdagens solsken är som bortblåst idag. Här är himlen grå och regnet hänger i luften. Fågelkvitter hörs, vilket ändå ger en liten vårkänsla.

Jag har precis ätit frulle med mamma och ska snart gå och byta om. Armen är vaken, men det gör ont i underarmen. Jag håller alla tummar och tår för att armen är samarbetsvillig idag. Fördelen med alla dess operationer är att jag har lärt mig att använda en arm. Jag har lärt mig att öppna burkar med benen och en arm. Jag gör det mesta med högerarmen. Och det skulle jag vilja säga att jag kommer långt på.

På tisdag rullar bilen uppåt. Jag får lite ont i magen när jag tänker på besöket, eller rättaresagt vilka besked som kan tänkas komma. Jag får kämpa med träning så länge jag vill, men om axeln blev värre så kan jag inte räkna med hjälp om jag vägrar inse något annat än träning. Och nu är vi där. Axeln har till största del bara försämrats de senaste månaderna. Det är snart ett halvår sedan smällen. Kanske är det dags att ändå acceptera läget och lägga axeln under kniven igen? Usch jag vet inte. Det är ju det sista jag vill. Men om det blir operation så vet jag precis vad jag vill. Jag vet exakt hur jag vill ha ledhuvudet isåfall. Problemet är att det kan anses ”moraliskt fel” att göra det. Jag känner bara att det hade gjort axeln gott. Så jag är redo med papper och penna och skriver gladeligen under ett avtal om att det är jag som önskar detta och att jag är medveten om riskerna. För det är jag! Jag är påläst, jag har en högeraxel som är magisk och som bevismaterial , och så har jag personer som backar mig i det.

Gillar

Kommentarer