Helgen bara typ sprang

Helgen gick fort. Den bara svepte förbi.

I lördags åt vi mysfrulle. Jag, Emilia & D. Och sen gav vi oss ut på olika håll. Eller ja, en kompis till Emilia var påväg hit för lite shopping så vi lämnade av E i stan. Sen körde D mig på ett ärende som jag var tvungen att fixa. Väl hemma i lägenheten skrev jag på några uppsatser en liten stund, innan det knackade på dörren. Sen dunsade kompisarna in. Jag tog det lugnt på kvällen & trots axeln blev det en väldigt lyckad kväll. Men jag mådde så fruktansvärt illa. Och jag var hungrig HELA tiden. Jag & D hade knappt ätit något under dagen, bortsett från churrosen som vi delade. Detta är två extremt tydliga tecken på att allt inte är som det ska. Jag mår illa av axeln för det gör ont, men samtidigt så tar den så mycket energi att jag blir hungrig. Jag tror iaf att det är så.

Iallafall! Sista gick vid kvart i fyra & sen hade vi nattgäster, men vi sov ut iallafall! & sen åkte vi iväg & åt lunch med D's föräldrar. En toppen söndag & en fantastiskt bra idé!

Igår kväll tog vi det bara lugnt. Finaste D lagade mat, stekta mackor med mozarella, rostbiff & tomat. & jag skrev klart rättsfallet. Sen var jag heeelt slut.


Denna måndag började bra iallafall! Eller ja, kanske inte för axeln. Den vred sig helt plötsligt när vi åt frulle. Armen la sig typ vid armhålan & tvärsöver magen. Sjukt skumt. Bortsett från det så mådde jag iallafall bra! SJUKT skönt att skicka in rättsfallet & nu väntar jag spänt på bedömning. Skolan tar typ dubbelt så mycket tid just nu eftersom jag inte är världens snabbaste på att skriva. Och jag kan inte koncentrera mig på längre texter. Jag tappar den röda tråden & kommer på mig själv med att tänka på annat. Menmen, det är bara att köra på. Jag vet ju inte alls hur länge axeln kommer vara ur led & skolan väntar ju knappast på mig.

Gillar