Februari

Haallåååj!!! Hur har ni det?
Jag har det bra. Känner mig otroligt lättad över att mitt prov är avklarat. Det började dock inte superbra. Jag hade gjort en smoothie till frukost & den skulle jag dricka under provet. En stund in på provet råkade jag välta ut den. Rosa smoothie på vårt ljusa bord.. & jag kände inte för att fråga läraren om jag fick gå ifrån med tanke på att jag hade sett alla frågor.. LYCKAT!

Efter provet gjorde jag frukost igen! Eller ja, klockan visade lunch så det vore mer rätt att säga frukost. Sen bytte jag om & började min färd till familjen.

Det kändes så himla konstigt att åka till familjen & inte åka ”hem”. Som jag har pendlat här mellan & då har jag ju varit påväg ”hem” när jag varit påväg till familjen. Flummigt & lustigt.

Iallafall så hämtade pappa upp mig! Tacktacktack.

Ikväll har jag jobbat. D & Anton körde ända hit direkt efter jobbet för att köpa smoothie!! Emilia & mamma kom också <3

Nu är jag hemma. Eller ja, vi. D sover nog redan & det gör jag snart också. Ögonen går typ i kors & därför känns det extra skönt att inte ha så många lektioner imorgon. Jag har enormt mycket plugg som jag tänker försöka beta av & då är det skönt att kunna styra tiden som jag vill!

Nu ska jag iallafall sova. Axeln börjar protestera med knäppningar & nacken börjar bli spänd. Sov gott världen!

Gillar