Ett år sedan

Hej på er. Det har varit ett mysigt dygn. Emilia åkte inte förräns vid 19 igårkväll så vi hade en heldag ihop.

Vi köpte med oss tavlor, penslar & färg & sen målade vi, samtidigt som vi mumsade på godis.

Kvällen blev också mysig. Vi beställde mat från en restaurang som vi gillar, men vi kände att vi lika gärna kunde äta maten hemma som där med tanke på allt just nu. Inga lockande bilder, men maten var god. Eller ja, jag åt faktiskt min idag istället.

Idag gav vi oss ut för att försöka hitta en ny tv-bänk, men vi kom ingenstans. Det var fulla parkeringar & kö in i butikerna, så vi vände hemåt igen. Ikväll kommer en kompis hit & det är dags för Halv åtta hos mig igen. Mumsigt!

Jag fick upp bilder som var tagna för ett år sedan idag & jag fastnade med ögonen & tankarna på denna bilden. 12.22 lämnade jag & D sjukhuset förra året. Med en axel som var på plats & i hopp om att nu är det bra. Personalen hade sagt att röntgen såg fin ut & att axeln kändes stadig. Jag var glad för beskeden, men vetskapen om att jag hade flera veckor framför mig med axelskydd låg & skavde.

Det är helt sjukt att det har gått ett år. & det är nästan som att jag blir tårögd när jag skriver detta. Känslan. Minnena. Rummet. Doften. Allt går på repeat i huvudet & jag vill verkligen inte uppleva det igen. Jag vill vara KLAR. Därför gör det lite ont, för jag är kanske inte klar. & om det inte vore för de där idioterna som startade slagsmål med varandra & råkade hoppa in i min älskade axel, så hade jag varit klar. Det är helt oförlåtligt & det kommer det alltid vara.

Gillar

Kommentarer