En väldigt fin helg

Helgen har bara rusat iväg. Inlämningen av gymnasiearbetet tog längre tid än vad jag var beredd på, kanske för att jag pratade in stora delar av arbetet. Iallafall, strax efter 18.00 tryckte jag äääntligen på lämna in. En obeskrivligt skön känsla & en fantastisk start på helgen!

När D hade slutat för dagen, promenerade vi bort till några kompisar. Vi åt tacos, spelade & bara hängde - verkligen en rolig & mysig kväll! Tiden bara flög iväg & vips så var vi på väg hem igen. Jag skulle jobba i lördags, så väckarklockan var ställd relativt tidigt & jag ville inte gärna känna mig helt död på jobbet.

Såå i lördagsmorse bar vi ner våra väskor & sen hoppade vi in i bilen. Vi var framme cirka en & en halv timme innan jag skulle börja jobba, men med tanke på att man aldrig kan lita på vägarna helt så känns det bättre att köra tidigare. Jag hann med en kopp kaffe tillsammans med mamma & D somnade om gott i soffan, sen körde mamma in mig till jobbet. Såå lördagen spenderades gladeligen i smoothiebaren!!


D, Emilia & Axel kom in & köpte smoothiesar & sen kom D in någon timme innan jag slutade för att själv träna! Han har köpt några månaders medlemskap där nu, troooots att vi bor över 10 mil från gymmet. Sjukt kul iallafall!!

Efter jobbet åkte vi hem, bytte om & sen skjutsade Emilia & Axel in oss till stan där vi hade bokat bord på älskade La cuina. Innan folk börjar reagera & kommentera att det är en pågående pandemi osv - det var verkligen riktigt corona-säkert där, annars hade vi inte gått dit såklart.

La Cuina levererade precis som vanligt, men idag åt jag heta skaldjur istället för den älskade pastan - också väldigt gott!

& såklart åt vi deras vitlöksbröd med deras aioli! Tvek på om det finns något godare. Emilia åt vitlöksbröden som varmrätt flera gånger när hon var yngre - tror det säger rätt så mycket! Mumsmumsmums.

Efter middagen hämtade Emilia & Axel oss igen. Vi köpte med lite godis & sen kollade vi alla på film i soffan, eller ja. Jag somnade. Jag var extreeemt trött & skulle gissa på att jag sov redan vid 23? Kanske tidigare.

& så plötsligt blev det söndag & sista dagen på den veckan. Jag gick upp & åt frulle med mamma, innan jag begav mig till Trygga igen där den dagen också spenderades i smoothiebaren. Det är så himla roligt där! Stormtrivs & tiden bara flyger.


Efter jobbet kom D. Vi köpte med oss morötter, choklad & blommor & sen väntades det ytterligare några mils bilresa - fast denna gången uppåt. Det blev spontant & inte ett dugg planerat & därmed förklaring till min klädsel - som tur var hittade jag någon "fin"-jacka i bilen iallafall, annars hade jag nog frusit tårna av mig.


Det blev några hejdå-pussar till finaste Spirit. 13 år går fort. Kan ni fatta att jag var nästan lika hög som hans ben de första gångerna som jag red honom? Finaste hjärtat.

Innan vi begav oss hemåt igen så fick det bli några morötter & pussar till de andra hästarna också, fina Caramelle! Som jag älskar dessa små liven. Nu är det snart sex år sedan jag senast satt uppe på ryggen. <3 & jag veeeeet att det inte är lämpligt för mig just nu, men man kan väl alltid drömma?

Jag längtar till sommaren, att få vakna upp där borta igen. Ta på sig ett par sandaler & höra hur hästarna går precis utanför, men det kommer bli tomt utan Spirit i sommar, såklart. <3 Väldigt tomt. Men det kommer också bli bra, så småningom. Han har det bra & det är det viktigaste. <3

Idag är jag tillbaka hemma i lägenheten. Jag har några lektioner, men annars är det mest tvätt & eget plugg som ska göras. vad gör ni idag?

Gillar

Kommentarer