En spontan övernattning

Hej på er! Idag lämnade jag lägenheten innan solen kommit upp. Galet trött, men desto piggare när jag kom fram. Det var dags för träning, precis som jag skrev igår. Träningen gick bra. Väldigt bra! Pepparpeppar ta i trä, så känns det som om axeln faktiskt svara oss just nu. Vi tränar mycket med gummibandet och kanske kan vi snart prova hantel till bicepträningen.

Igår var jag hemma hos familjen några timmar, innan det väntas jobb. Emilia & mamma är också hemma så jag klagar inte. Distans kan vara tråkigt när jag är själv om dagarna, men när både mamma & Emilia jobbar/pluggar distans så är jag ju hellre där om dagarna!

Efter jobbet hade pappa & D sprungit milen & alltihop slutade med att vi tillslut stannade där över natten & istället körde hem tidigare idag. Emilia fick mitt förra rum nu när jag flyttade, så nu sover jag & D på hennes gamla rum när vi är där. Fast igår sov hon på madrass bredvid. & några minuter senare hoppade Mollis också upp i sängen. Såklart brukar inte vi alla sova såhär. E brukar sova på hennes rum & vi på "vårt", Men igår var det mysigt att sova såhär. Emilia sov ju på madrass på mitt rum i över två & ett halvt år. Hennes säng på sitt rum stod mest tom & istället tyckte vi det var uuunderbart mysigt med att sova över. Kanske kan det också ha varit lite för att vi knappt hann träffas när jag var som sämst. Det var så mycket pendling Sverige över & sjukhusbesök hit & dit, så oavsett var i landet vi befann oss på dagtid så sågs vi alltid & tittade på ett avsnitt vänner innan vi somnade. <3


Nu hinner jag nog inte mer idag. I förmiddags var jag på två möten, därefter en intervju & efter intervjun möttes jag av flera missade samtal så nu sitter jag på D's jobb. Jag kom hit för cirka fem minuter sedan & tanken är att jag ska hinna käka lite lunch innan jag beger mig mot jobbet. Spontant, men himla kul! Jag stormtrivs där & jobbar mer än gärna.

Gillar

Kommentarer