En riktig vårdag

Hej på er. Igårkväll var jag otroligt trött & orkade inte på mig något inlägg. Jag började dagen med träning. Axeln skötte sig bra, men jag har blivit väldigt stel i nacken & det gör lite ont i den. Antar att det är en del av rehabiliteringen!

Efter träningen pausade jag lite. Jag får lätt huvudvärk av spänningarna i axeln, så jag pausade lite i soffan. Sen kom Sandra hit. Vi gjorde pannkakor & dukade ut på en filt i gräset, där vi sedan spenderade resten av eftermiddagen.

Lite senare på kvällen kom D. Vi lagade middag & tittade ikapp på veckans avsnitt av PH, men sen slocknade jag direkt.

Idag när jag vaknade hade jag ännu ondare i nacken & jag kunde knappt vrida huvudet åt höger. Som tur är släppte det under dagen, men vi ändrade dagens planer lite. Egentligen skulle jag & några kompisar ha vandrat, men det kändes inte som världens smartaste idé. Istället packade vi väskorna med filtar & fika & så åkte vi till stranden.

Vi avslutade dagen med några kaffe på ett café i närheten. Nu är jag hemma igen! Mamma håller på att baka bröd & snart kommer resten av familjen hem. Ikväll ska vi bara ha en myskväll. Allihop. Världens finaste familj.

Gillar