En fredags i världsklass

Imorse ringde klockan tidigt. Jag klev upp, skrev klart en religionsuppgift och skickade in den. Därefter hade vi opponering på gymnasiearbetet och cirka en minut efter det ringde Jönköping. Jag hade ringt de och bokat telefontid. Läkaren bad mig att låta någon läkare i staden titta på axeln när tillståndet skedde akut och utifrån den bedömningen vill han sedan fundera ut över en åtgärd. Samt att botox nog behövs. Bröstmuskeln är superspänd. Så läkaren skulle återkomma till mig under dagen, men något har nog kommit mellan! Får förhoppningsvis ett samtal på måndag istället, om inget annat så kan jag boka en fast telefontid på torsdag erbjöd sjuksköterskan. Bortsett från axeln, så gick all annan träning jättebra och som vanligt var det roligt att träna.

Jag blev något sen "hem" (till familjen) från träningen, men när jag väl kom hem väntade Sandra där. Vi skulle ha en heldag, vilket vi också hade! Vi började med en kopp kaffe hemma, medans jag vilade axeln lite i soffan. Sen drog vi oss in mot innerstan och lunchade. Otroligt mysigt!!! Och givetvis köpte vi med oss godis hem.


Dennis och Axel kom hit för en liten stund sen, så nu ska vi alla äta middag. Vi får helt enkelt höras mer i helgen, eller på måndag kanske. Funderar på att checka ut två dagar härifrån, vi får se! Men ha en underbar helg så länge iallafall. <3

Gillar

Kommentarer