En förstörd ledkapsel, smällar i ledhuvudet & botox

(PUBLICERAT I FREDAGSKVÄLL, MEN BLOGGEN HAR STRULAT))

Nu är jag hemma igen. Axeln är inte att leka med. Den är inte "bara" fel. Smällen har förstört ledkapseln & gjort "bucklor" i ledhuvudet. Det kan vara tvärtom, så många olika begrepp & termer idag så jag reserverar mig för felskrivningar.


Läkaren vet inte heller vad vi ska göra, eller jo. Den där spiken går ju att sätta. Det går ju att steloperera den, men när det började pratas steloperation började mina tårar rinna. Jag är ju bara 20 år. Och det värsta är nog att smällen var så pass hård att oavsett om Dennis eller min bästakompis hade stått där istället för mig, så hade det inte slutat bra. Oturen nu är att jag redan har opererat axeln & operationen inte går att göra om. Äckliga smäll. Fy*fn. Jag stod helt enkelt bara på fel plats vid fel tidpunkt.

Inget går att få ogjort, fastän jag önskar det kanske mest i hela världen just nu. Tårarna rann inne på läkarbesöket, men inte mer nu. Jag är mer frustrerad. Förbannad. ÄLSKADE axel. Detta fick ju inte hända. & hur f*n lyckades just jag av alla 100 människor få den där smällen? Självklart önskar jag ingen annan det, absolut inte. Men för någon annan hade man kunnat strama upp ledkulan & liksom laga axeln, men min axel är full av ärrbildningar osv.

Jag har fått strängda order om "axelskydd på dygnet runt i 4 (men tänkt 6) veckor". Om 4 veckor får jag en återkoppling med den riktiga domen. Läkaren ska försöka hitta andra utvägar än steloperation eller protes. & han ska bolla med andra läkare. Precis som vi sa hos läkaren, detta är ju en mardröm, men det kommer bli bra igen. Jag vet det!! Jag hinner inte skriva mer nu, för ikväll ska vi äta middag med några kompisar för en kompis fyller år!! Trevlig fredagskväll fina läsare, vi hörs mer i helgen.

Gillar