Dumma axel

Hej på er! Imorse hade jag sjukgymnastik. Axeln skötte sig bra. Jag längtar så sjukt mycket till nästnästa vecka, då går vi in "vecka 7" träningsprogram & får äntligen utöka träningen lite mer. Min läkare ringde under träningspasset. Vi frågade om vi kanske kunde börja belasta bicepssenan lite & vi fick hans godkännande! Så otroligt taggad. Han erbjöd mig även mer botox i den andra musklen som krampade så mycket förra veckan, men just nu vill jag avvakta. Om jag ångrar mig & det blir värre ska jag bara ringa dit så löser vi det, men nu när muskeln faktiskt har lugnat sig så känns botox bara onödigt.
Iallafall, vid 11-tiden började jag frysa & svettas, det gjorde ont i axeln & så fick jag en huvudvärk som absolut inte var rolig. Vi försökte trycka på skulderbladet utan resultat. Jag försökte duscha med väldigt varmt vatten, vilket lättade lite men det var ändå inte bra. Jag mejlade min sjukgymnast & hon tog emot igen. Hon satte ackupunktur & tryckte på punkterna. Axeln åkte ner, huvudvärken släppte & jag gick därifrån som en helt annan människa. Jag är SÅ glad & tacksam för min sjukgymnast. Världsbäst.

Så nu mår jag bättre! Jag ska ta det lugnt ikväll så det inte händer igen, så nu ligger jag ute på altanen & fixar lite på datorn. Snart kommer D & då ska vi ha lite påskmys med familjen. Sen väntar en mysig helg.

Gillar