Datumet är satt

Jag stod i duschen när telefonen ringde. Med balsam i håret & tvål på kroppen , greppade jag snabbt tag i en handduk & rusade upp på ovanvåningen. Frågorna var många & jag var tokigt nervös på svaret som väntade mig. När sedan de fem orden uttalades var det som hela jag kunde slappna av. Jag fick fram ett tack, miljarder tusen tack. Jag nickade menande mot mamma & log kanske världens största leende.
'

Älskade finaste axel. Nu är det inte långt kvar. <3

Samtalet gjorde min dag. Jag ringde pappa, Dennis, Viktor & smsade runt till många som frågat. Nu är datumet äntligen satt & det är dags för mig & min axel att bli världsbäst igen.

Resten av dagen var lite oklar. Det kändes som om jag levde i en bubbla. Allt var så overkligt på något sätt. Väntan ändrades från över 50 dagar, till mindre än 20 dagar. Ni som följt bloggen ett tag vet att jag aldrig skriver ut det exakta datumet såhär i förväg, men ni kommer märka det & jag kommer skriva det senare.
Framåt eftermiddagen när skolan slutade kom Sandra hit. Vi åt rostade mackor med varm choklad. Snackade i mängder & fick lite fredagsfeeling. Emilia hakade på, tillsammans åkte vi in till stan & sen blev det bio, Frost 2.
Emilia & Sandra är otroligt fina & hjälpsamma, de underlättar att hitta på saker med de. Axeln är inget problem för de & den uppmärksammas inte. Jag fick sitta i mitten under bion, utifall någon skulle sätta sig på fel sida & råka luta sig mot mig. Klumpiga jag råkade tappa min pinne precis innan bion började, men vi hittade den snabbt. Klumpigt av mig att tappa pinnen, men otroligt skönt att vi alla bara kunde skratta åt det.Efter bion drog vi oss bort till centralen för att möta upp D & sen köpte vi med mat, innan vi drog oss hemåt. Sandra följde med så vi käkade tillsammans , supertrevligt.


Kolla på bilden! Min nya teknik för att hålla axeln någorlunda på plats, istället för att behöva trycka med högerhand hela tiden. Smart va?

Nu har jag precis fixat lite frulle & sen ska vi med mamma till stan en runda. Ikväll väntar 26-års firande för Viktor, världens bästa storebror!

Gillar