Birthdayy och tacksam!

9:e mars - & som vanligt vaknade jag av mig själv bara några minuter innan 06.00. Jag har faktiskt gjort det de senaste tio åren. Jag föddes tre minuter i sex på morgonen & de senaste åren har jag alltid vaknat någon gång mellan 05.50-05.55. Men tack & lov kan jag somna om igen!

Mamma, pappa & Emilia ringde på FaceTime vid halv åtta. Sån otroligt konstig & annorlunda känsla att inte vakna hemma hos de, med Emilias frapino, deras skönsång & så Mollis som leker med snörena från paketen. Men det blev en himla mysig morgon ändå. D var inte hemma när de ringde & sa grattis, så efter samtalet somnade jag om en stund igen & vips så stod D framför med sång, frulle & presenter. & så var Emilia med på FaceTime igen haha.

Jag gillar faktiskt födelsedagar just nu. Hur klyschigt det än låter så har jag blivit mer tacksam med åren. Jag har sällan bara varit hemma & firat med kompisar. Jag har legat inlagd på sjukhus, varit med pappa på jobbet för kroppen varit så fruktansvärt ur led, suttit i bilen påväg Sverige över till något sjukhus - det är sällan som en födelsedag har varit den andra lik. & kanske är det därför jag på något sätt uppskattar det lite extra. Att liksom få ännu ett år & nu ett år som har varit över all förväntan. Det känns magiskt. Och hur konstigt det än låter så var jag nog lite sådär extra lycklig över att det stod jobb på schemat ikväll - det känns SÅ naturligt liksom + att jag stormtrivs där.


Iallafall, nu ska jag fortsätta kvällen med familjen. Emilia har just gjort frapino, den där årliga frapinon. Ha en underbar kväll allihop och tusen tack för alla gratulationer!!! <3

Gillar

Kommentarer