<3

Fina fredag & ännu finare läsare. Just nu ligger jag i sängen hemma. Dricker kaffe & pluggar. Eller ja, nu tar jag en bloggpaus för jag känner att jag vill hålla er uppdaterade.

Livet har rullat på sedan sist. På ett eller annat sätt, men som helhet har det varit bra. Jag hatar fortfarande axelskyddet. Asså verkligen hatar det. Jag tycker det känns som att jag bara står & ser på hur muskel efter muskel försvinner & den känslan är fruktansvärd. Min mardröm just nu är att när axelskyddet åker av går axeln djupare ur led eftersom det inte finns några muskler som hjälper till att hålla den på plats & ledkapseln är ju förstörd. Jag känner att dessa veckor mer är för att försöka hitta någon lösning. & om jag nu ska leka proffs tycker jag att det finns två alternativ - sätta kniven i axeln igen eller TRÄNING. Och det är det sista som jag tror mest på. Iallafall vill tro på. Jag vill inte opereras mer. Efter förra operationen var mitt blodtryck på tok för lågt. Kroppen börjar liksom säga ifrån. Det har varit tillräckligt många nålar & knivar i mig. PÅ tok för många. & jag tror verkligen att träning kan rädda min axel.

Idag är axeln jobbig. Ikväll kommer Viktor med familj, men jag har inte ens börjat fixa. Jag har haft en fruktansvärd huvudvärk hela dagen & tillslut sov jag en timme, men inte ens det hjälpte. SÅ trött på spänningarna & jag vill veeerkligen träna!!! Nog om det. Nu låter jag ju som världens negativaste människa & det är jag ju absolut inte. Jag är bara lite frustrerad över situationen & det är man ibland. Men snart kommer det bli bra igen! Ellerhur?

Gillar

Kommentarer