Vill bara fĂ„ sovađŸ„ș

Godmorgon pÄ er!
Äntligen en lugn stund. Vinz har precis somnat sin första vila, jag och Zeke har bĂ€nkat oss i soffan med paddan och tv för att bara mysa en stund innan dagen drar igĂ„ng pĂ„ riktigt. Det hĂ€r Ă€r vĂ„ran mysstund.

Det vĂ€ntas lĂ„nghelg ocksĂ„, hur skööööönt! Dels att vara tvĂ„ vuxna men mest för att jag behöver ta igen en hel del sömn!! Har sagt de förut men sĂ€ger de igen. Vinz sover sĂ„Ă„Ă„ dĂ„ligt pĂ„ nĂ€tterna... han blir ju nu 7 mĂ„nader om nĂ„n dag, och sover 3 gĂ„nger om dagen. Totalt ca 4 timmar pĂ„ hela dagen frĂ„n 06-19.30. Är det för mycket ? Jag tycker inte alls det Ă€r för mycket egentligen eftersom han Max fĂ„r ihop 10 timmar pĂ„ natten. SĂ„ sĂ€g 14 timmar totalt pĂ„ en dag? Men jag vet snart inte vad jag gör. Det börjar bli riktigt tufft att aldrig fĂ„ sova pĂ„ nĂ€tterna

Sen vet jag att alla barn Àr olika. Men vid den hÀr tiden sov Zeke nÀstan hela nÀtterna ca 21-05 (mat) somnade om till 06! Det Àr lÄÄÄÄÄÄngt ifrÄn hur vi har det nu... snÀlla ge mig tips vad jag kan göra för att han ska sova bÀttre.

Ja de va inte de jag skulle skriva om. IgÄr hade Zekes förskola maskerad fest. Min lilla Àlskling var Emil och han va sÄÄÄ nöjd. Herregud sÄ stor han Àr.

Nej nu ska vi njuta av pÄsken. IkvÀll vÀntas middag med mamma och lelle och förhoppningsvis en spelkvÀll. Beror pÄ hur Vinz sover sÄklart. Brukar ju bli en del uppvak o vaggandes redan frÄn kvÀllen...

Ha en fin dag

Gillar

Kommentarer