Tjejkväll, renovering och sommartid 🥂

Då har ännu en helg swischat förbi och vi är redo för en ny vecka! En hel del planer denna vecka, plus kortvecka för Tim så snart är det väl helg igen haha!

Fredags eftermiddagen spenderades ute för mig o barnen, när Tim sluta mötte han upp oss innan vi gick hem för myskväll. God mat och gottis i soffan innan barnen somnade och vi satte igång serien HUSS! Fyfan vilken bra serie!!

Lördagen tog jag barnen och åkte till min mamma medan Tim och min lossaspappa lelle byggde ”om” våran altan. Vi har tidigare haft rep som ”staket” men insett med små barn att det inte varit jättebarnvänligt. Vi lärde oss sommaren 2019 när Zeke skulle lära sig gå och heeeeela tiden gick mot repen. Nu i sommar är det ju Vinz tur att förmodligen lära sig gå så då kände vi bara att vi behövde staket. Så sagt och gjort så byggde dom staket på hela altanen. Så jäkla grymt blev det !!

Vid 16.00 lämnade jag över stafettpinnen till Tim med barnen för att få duscha och göra mig iordning inför en tjejkväll hos Annica!
Så 17.30 åkte jag och Moa dit. Middag, efterrätt,Vin, bubbel osv bjöds det på och en massa skratt och mys !!
ÄLSKAR mina tjejer!
Kom inte hem fören 23.30.

Dessutom vet jag inte vad mina älskade barn hade för sig inatt för dom avlöste varandra med att vakna till natten igenom kändes det som. Zeke som ALDRIG vaknar under natten. Men det slår väl inte fel när man för en gångs skull druckit några glas och unnat sig en sen kväll. Så jag tror jag fick ihop 3 timmar inatt haha....

Dagen idag har bara spenderats inne. Har varit grått och regn hela dagen. Sov med barnen en stund på dagen och sedan bara pulat här hemma. Tvättat, städat, kollat film, lagat mat och badat! En mys söndag!

Konstigt det här med att ställa om klockan också. För kl är 19.00 nu och det är ljust ute. Inte alls lika lätt att lägga Vinz. Men han sover nu. Zeke försöker jag mig inte ens på nu, han får va vaken tills det blir mörkt annars är det nog omöjligt haha!

Sen blir de soffhäng och HUSS! Ha en fin kväll

Gillar

Kommentarer