På onsdag blir det sommarlov! 10 hela veckors semester! Utan läxor och prov. Det kommer bli såå skönt, jag har varit sjukt stressad under hela vårterminen över mina betyg som nu äntligen är satta! Även om det ska bli jävligt härligt med lov så vill jag endå vara kvar i skolan, jag kommer sakna alla kompisar! Det är alltid så svårt att få ihop det så att man kan träffas då man alltid åker bort så mycket. Dessutom känns det ju lite skit att börja nian i höst.. I år höll jag alla betyg och höjdes i matte och bild vilket jag är nöjd med, dock så hade jag hoppats på en höjning i spanskan också där jag hade slitit men nej, där saknas fortfarande läsförståelsen och hörförståelsen men som jag i båda "är på väg" i, enligt läraren då.

Under sommaren ska jag åka ner till Småland och åka utomlands en vecka med pappa, och såklart vara hemma en hel del. Många grönan besök är planerat!

Under sommaren kommer jag att lägga upp så många inlägg jag kan, förhoppningsvis minst en i veckan! Jag kommer åtminstone ladda upp en massa bilder!
Kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag red jag sista passet för denna terminen, nästa termin börjar igen i samband med skolstarten i augusti. Idag red vi ut i skogen, väldigt mysigt. Tyvärr hade jag inga låsbara fickor att ha mobilen i när vi red så kunde inte ta någon bild då. Men här kommer några bilder från hage och när vi stod vid stallet.
Kram

Likes

Comments

Jag är så sjukt taggad på den nya säsongen! Jag kollade om första avsnittet 3 ggr igår och är så spänd på vad som kommer hända nu! Dock så har jag väll några aningar efter att ha sett lite spoliers på intagram. Men jag längtar ändå efter att få se vad som kommer hända med tjejerna nu! Mina onsdagar kommer från och med nya vara bästa dagen i veckan!
Det första avsnittet kunde inte ha slutat på ett mer spännande sätt än vad den gjorde! 🎉

Innan säsong 6 släpptes så fick jag reda på att om man kollar om på PLL från säsong 3 så kunde man lista ut vem A var. Så gissa vad jag gjorde.. Men jag kollade inte bara om alla avsnitt från säsong 3, jag kollade om från säsong 1! Fråga mig inte varför, men jag har slösat så många timmar på den här jävla serien! Jag såg alltså om hela serien på ca 4800 minuter! Men det var det värt, serien har bara blivit bättre och bättre och ännu mer spännande för varje säsong som har gått!

Men nu är det bara 2 säsonger kvar och jag vill verkligen inte att det ska ta slut! Men jag vill ändå så vem den där ***** A är!! Vilket jag kan avslöja att man kommer få i säsong 6!
PLL har tagit över mitt liv! Ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar den här serien!

Min favorit karaktär är Spencer Hastings, och mitt favvo par är såklart Spoby! Om jag skulle få vara en person i serien och leva hens liv för en vecka så skulle jag välja Spencer alla dagar i veckan!

Likes

Comments

Igår var jag och red för näst sista gången den här terminen. Det känns så sjukt att det nu bara är en lektion kvar. Jag hade min favvo häst Igrusjka igår på ett dubbelpass! Hon var helt underbar. Vi jobbade med takt och rytm i en åtta i ridhuset där man skulle vara rakställd med hästen i mitten där två koner var utplacerade. Det var även två bommar som låg vid A och C, där skulle man koncentrera sig på att komma mitt över bommen och att inte stöta i. Det var ganska svårt för vissa även mig då hästen är väldigt beroende av att man kollar rakt fram och inte sed på bommen. Om man tittar ner på bommen eller marken så stöter hovarna i. Jag hade ganska svårt med att hålla fast blicken uppe dit vi skulle och därför hände det ibland att det stötte emot.
Här kommer några bilder från gårdagens stallbesök!
Kram!

Likes

Comments

Vaknar klockan 5 av att solen lyser in genom fönstret, verkligen mysigt att bara ligga och mysa under nytvättade lakan. Innan man en halvtimme senare måste gå upp och äta frukost. Till frukost blev det iallafall ett glas blåbärssoppa och två rostade mackor med skinka. På vägen till tunnelbanan lyckades jag ta en fin bild på en blombuske jag inte kan namnet på!

Idag hade vi bara en riktig lektion, matematik (ofc..) vi hade tre håltimmar och en lektion med vikarie. Men nu sitter jag ändå kvar efter sista lektionen och väntar på att få repa på musiken. Jag och fler ska uppträda på en festival som sker varje år i vår skola. Jag kommer att sjunga solo på två låtar med mitt "band" och ett solo med bara piano som spelas av vår musiklärare. Och även en låt tillsammans med Amanda som går i min klass.

Likes

Comments

• Jag ska börja 9:an i höst
• Min favvo mat är sushi
• Favvo färg är aprikos och korall
• Jag har en katt som heter Casper
• Mina föräldrar är skilda
• Favvo artister är Ed Sheeran och Sam Smith
• Jag är 1/4 dels Schweizisk
• Jag är singel
• Jag hatar insekter!
• Mitt favvo ämne är musik!

Likes

Comments

Hej!

Jag heter Moa! Är 15 år och kommer från Stockholms utkant. Jag är en djur och natur människa som älskar att va i skogen och vara bland djur och vänner. Jag är en riktig fotonörd! Om jag ser en fin blomma så måste jag ta minst tio bilder från olika vinklar! Och det är just foton från naturen som fyller upp min kamerarulle och tar upp all plats i mobilen! Jag har gått på ridning sedan 4-5 år tillbaka i tiden och älskar att spendera min tid i stallet.

Min lediga tid spenderar jag gärna med vänner, oftast blir det ett besök till subway eller en fika på Espresso house. Jag går även och gymmar tillsammans med en vän 2 ggr i veckan, men nu under sommaren kommer det inte bli några besök. För övrigt älskar jag att sjunga, jag spelar även piano på fritiden och har ett keyboard hemma där jag brukar öva.
Det var lite om mig, hoppas ni kommer att gilla min blogg!
Kram!

Likes

Comments